Bogdan Stancu Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bogdan Stancu Galatasaray'da

sene sonunda galatasaray.org dan acıklama:

5 milyon euro ya aldığımız stancu yu 1.5 milyon euro ya sattık.oyuncuya 4 senede ödenecek olan toplam 4.750.000 euro ödemekten kurtulup klübümüz kar etmiştir...:D

Bu takımın eksiği orta sahada kaliteydi, yavaş yavaş o açığı kapatıyoruz diğer eksiği forvette alternatifimiz yoktu, iyi bir alternatif olabilir Stancu.

Slm arkadaşlar transferler açıklanmış stancu diyorum başka bişey demiyorum Hayırlı olur inşallah bu arada transfer nöbeti neden kapalı...

yeni sezona gelecek t.direktör bu yabancı oyuncuların hepsini yollar demedi demeyin.

ya culio geldi eleştirdiniz hemen stancu geldi yerden yere vuruyolar 5 verilirmi diye.izlemeden karar vermeyin bence ya.hagi teknik direktörlükten anlamaya bilir ama futbolcudan anladığına eminim.

Birkac videosunu izledim. Uzaktan Hagivari sutlari var. Kavisli vuruyor, kaleci icin cok zor. Hagiyi ünlü yapan bu sert kavisli sutlari idi. O kavisle son anda asagiya yada yana yön degistiriyor top, ve kaleci caresiz kaliyor. Stancu böyle goller atarsa sasirmayin.

allah askına biri pinoya ne oldugunu sölesin ya bu nası şey inmemi indi adama sakat dıyolar acıklama yok ne sakatı ne arayacam valla kulubu yeter ya

Culio ve Kazım eleştirenlere kapakları güzel güzel yaptı.Stancu'da eminim yapacaktır,Romanya'nın Gabriel Torje ile beraber en fazla gelecek vaad eden futbolcularından gösteriliyor.

yeni sezona gelecek t.direktör bu yabancı oyuncuların hepsini yollar demedi demeyin.

tabiki yollar

eger sezon basi yeni td gelirse, hagi ve hagi nin topculari basarisiz olmus demektir

yerine gelecek yeni td de dogal olarak hagi gitti, "topcularini da gönderin, benin istedigim topculari alalim" der

allah askına biri pinoya ne oldugunu sölesin ya bu nası şey inmemi indi adama sakat dıyolar acıklama yok ne sakatı ne arayacam valla kulubu yeter ya

isteyen varsa pinoyu, 1 milyon kara satacaklardır bunlar. Alacak takımda oynatmayın dediyse sezon sonunu kadar bile oynatmayız sonuçta kar edeicez ya.

Culio ve Kazım eleştirenlere kapakları güzel güzel yaptı.Stancu'da eminim yapacaktır,Romanya'nın Gabriel Torje ile beraber en fazla gelecek vaad eden futbolcularından gösteriliyor.

Valla renktaş daha kapaklarını görmedik.3 maç oynadık ikisinde 0 çektik birinde 3 lig takımını zor yendik.Bende istiyorum fırtına gibi olsunlar ama yetenek kısıtlı olunca sorun çıkıyor :D

forvet aldıkya tamam.gerisi benim için önemli değil.nefret ettim forvetsiz futboldan ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt