Bogdan Stancu Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bogdan Stancu Galatasaray'da

:) ilahi arkadaşım güldüm valla. şaka bir yana videolarında top tekniğine süratine ilişkin hiç bir veri göremiyoruz.Boş kaleye top yuvarlamış genelde. Bir iki uzaktan golü dışında fikir sahibi olmamız için yeterli veri yok. Hasan Kabze'nin gollerini klip yapsak o da 5 milyon eorı ederdi.Necat'nin golleri falan çok daha güzel bir klip olurdu galiba.Bekleyip göreceğiz.

Vallaha öyle yav.Moralmen yıkıldım zaten videoları izleyince.Azıcık Batistuta izleyimde anılarım depreşsin :) Belki iyi gelir

haginn 8 milyon euro b.akin kazığı gibi olmasında

Heh şöyle ya..

Başkan bunları niye daha önce söylemedin..

başkan bombayı koyduuuu :) supersinn işteee bunu yapp ister populer ister ister gerçek ama duysun bize laf söyleyenler

başkan bombayı koyduuuu :) supersinn işteee bunu yapp ister populer ister ister gerçek ama duysun bize laf söyleyenler

Yahu dostum neden bu topağa yazıyorsun ?

Link verdik işte.Herkes oraya yazıyor.

Buraya yazdığında o yorumun bi değeri olmuyor.

inanc kirac ve hayri kozak onlarada giydirdi.olaylar burda bitmez. tehlikeli yerlere dokundu.

STANCU'YLA İLGİLİ KISA KISA

* En önemli özelliği bitirici vuruşları.

* Ayağını yumuşak kullanan bir futbolcunun bu kadar sert şutlar atmasi da önemli.

* Uzun mesafede top sürme yeteneği yok ama kısa mesafede çabuk hızlanabilen biri.

* Oyun şekli olarak verebileceğim en güzel örnek Alex de Souza. Orta saha oynuyormuş görünüyor

ama bildiğin forvet işlevi yapıyor orta sahaya çok da katkısı yok.

* Çok disiplinlidir gece yaşamıyla işi olmaz.

* Becali üç hafta önce onu basının önünde fırçalayınca karşı basın toplantısı düzenleyip "Becali lütfen bana bulaşmasın çünkü söylediği şeyler benim futbolumu, hayatımı etkilemez. Diğer insanlar hakkinda konuşsun" dedi.

* Her sezon yaklaşık 30 maç oynuyor olması kendine iyi baktığının sakatlanmadığının göstergesi.

* Çok sert müdahelelerden kacar. Oyuna küstüğünü hiç görmedim ama sert futbola karşı dayanaklı olabilecek mi bu bir soru isareti...

* Attığı gollerin çok olmasında penaltılarin da payı var Türkiye'de sıra ona gelir mi bilinmez.

* Bir de Steaua'nın yıldızıydı, kurtarıcısydı. Galatasaray'da umarım sindirilmez, gerçi Hagi'nin de buna müsade edeceğini sanmam.

Sonuna kadar arkandayım ADNAN POLAT...Hain Mehmet Helvacı, Doğan Yalçınkaya, Vedat Eşkinat...

arkadaşlar başkan transfer bitmedi dedi...bence nöbete devam edelim...böyle çıok bölünüyoruz 3 konuya...

4d3996c800b24-Untitled1.png

mehmet topal ı da hagi aldırdı,b.akın dışında gs ye aldırdığı hepsi iyi futbolcular haginin,

son 10 yıldaki tüm transferlerimizi Hagi yaptırdı hatta. :o

Ya bu transfer nöbetini neden kapatıyosunuz?

hayırlı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt