# Bogdan Stancu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Bogdan Stancu

[video=youtube;msCFCE0Astw]https://www.youtube.com/watch?v=msCFCE0Astw[/video]

1.15 . dakikada mükemmel bir gol atıyor

Hagi'nin seçtiği oyuncular patlak olmaz.Güveniyorum.İyi oyuncu daha da iyi olacaktır.

Traore olsaydı çok iyi olurdu ama Stancu,forvette pinodan da necatiden de kazımdan da üstün bir adam.

Kötü oyuncu vidyoda izledim karar verdim. kazmanın teki, hem iyi topçu olsa yuutupta çok klibi olur. bence en iyi oyuncu tahlili vidyodan yapılır. vidyo güzeldir candır

vidyo

evet

Sezer Öztürk'üde bekliyorum;)

3,4 maç sonra bu konuyuda alıntı yapmaya başlarız..Bakın ne yorumlar yapılmış..

75 maç 32 GOL

18 maç 13 gol

Daha ne istiyorsunuz..Maricaya teklif yaparız attığı golleri hemen yazarsınız gol atmamış dersiniz,Yok yaşlı dersiniz,Ocak ayındayız 23 yaşında formda bir oyuncu alıyoruz..Üstelik Necati tarzı bir forvet.Hiç izlemeyenlerde var sadece rumen liginden geldiği için antipati ile yakalşıyorlar....

Hayrola Emrah,Sezer diyip duruyosun :)

Stancu için en iyi referans Hagi'dir,bu konuda Hagi'ye güvenelim derim..

inşallah yeni ilie olur ama pek ümidim yok hele bir de 6 milyon euro veriliyormuş adnanslar gittiğiniz gün bundan sonra g.saray da bayram diye kutlanacaktır.

Oyuncuyu izleyenler genel ozellikleri ne yazabılırmı

[video=youtube;MwQIisCnLio]https://www.youtube.com/watch?v=MwQIisCnLio[/video]

İsme göre yargılamayalım lütfen,bkz:Kaka :)

Adam tam bi forvet durcağı yeri iyi biliyor.. ibrahiowiçimi bekliyonuz çalıp manya yapıp golmu atsın. iyi golcü bence..

Gazeteci Emre Utkucan:Stancu hedef santrafordan ziyade hareketli bir forvettir.Bogdan Stancu geleneksel anlamda bir 9 numara değil.Stancu golü çok iyi koklayan, tek vuruşları başarılı olan, pozisyon almayı bilen ve gelişmeye açık bir futbolcu.Stancu'nun çalışkan, utangaç ve iyi bir karaktere sahip olduğu yazıyor Romanya basınında.

Bobo tarzında. Artıları ; Hareketli, aralara iyi kaçan, ayağına hakim bir oyuncu. Eksileri ise; Özgüveni çok yüksek 40 metreden bile şut atar ve içine kapanık bir futbolcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt