# Bojan Krkic

Cevap: # Bojan Krkic

Bojan abartılıyor mu adam sezon başından beri 4-5 maç oynadı hepsinde süper oynadı ayrıca biraz daha uğraşsa gol sayısında İbra yı yetişecek :D

Evet.Ayrıca almaya kalksan kaçtan verirler orası meçhul.Ucuza vermeyecekleri kesin.Yedek olarak almayı düşünüdüğümüz adama mı o kadar para verecez.

Bizim kalıcı çözümler üretmemiz gerek artık, böyle kiralaya kiralaya diğer takımlara oyuncu yetiştiren, hazır tutan bir takım olduk iyice. Bizim sadece yedek golcüye ihtiyacımız var, Barcelona Bojan'ı Galatasaray'da da yedek kalcaksa neden kiralasın ki? İşin kötüsü ne olacak sol kanatta oynatırız diyenler var. Bojan sol kanatta Arda'nın verdiğininin 4'te 3'ünü versin ben futboldan anlamıyorum. Orta saha, sol bek, defans transfer diye bağırıyorken hala forvet haberleri çıkıyor, hala takımın yeterli olduğu mevkilere adam öneriyorsunuz, bakıyorusunz.

imkansız

adam çok meraklı bize gelmeye zaten:o

Evet.Ayrıca almaya kalksan kaçtan verirler orası meçhul.Ucuza vermeyecekleri kesin.Yedek olarak almayı düşünüdüğümüz adama mı o kadar para verecez.

20 milyondan aşağı ağzını açmaz Barça.

villa ve zlatan varken kesin ayrılır...ama bize gelir mi bilmem...

Barca ileri üçlüsünde oynayacak isimler Villa, Messi, Ibra, Pedro, Bojan, Jeffren oldu. Daha bunların geçen sezon kiraladığı Kerrison mu ne öyle biri daha var Brezilya'dan transfer. Fabregas da gelirse gerektiğinde Iniesta da kolaylıkla ileri kaydırılabilir. Bojan veya Jeffren'i satabilir veya kiralayabilirler. Ancak her halukarda ikisinden birinin geleceğini sanmıyorum.

Bojan dan önce de Keirrison bize kiralanacakdı ama benfica ya gitti bu Bojan da bize kiralanmaz ümidi kesin arkadaşlar

Çok isterim ama önce orta saha.

boservisi ile alabiliyorsak tamam (bunun çok zor oldugunu biliyoruz) aksi takdirde opsiyonu bizde olmak kaydı ile 2 yıllık kiralık gelirse olur. yoksa opsiyonsuz veya atıyorum15M euro opsiyonlu v.b. durumlara kesinlikle hayır. Gio dan görüyoruz 6 M euro bonservisi bile veremiyoruz.. Bu durumda yorum şu oluyor burası Galatasaray idmanyurdu degildir..

Ligdeki kazmalarin arasinda bu da yok olur gider

Barca ileri üçlüsünde oynayacak isimler Villa, Messi, Ibra, Pedro, Bojan, Jeffren oldu. Daha bunların geçen sezon kiraladığı Kerrison mu ne öyle biri daha var Brezilya'dan transfer. Fabregas da gelirse gerektiğinde Iniesta da kolaylıkla ileri kaydırılabilir. Bojan veya Jeffren'i satabilir veya kiralayabilirler. Ancak her halukarda ikisinden birinin geleceğini sanmıyorum.

katılıyorum.

Geri
Üst Alt