Bologna, İtalya Kupası Şampiyonu Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1747256603982.webp

Finalde Milan'ı 53. dakikada Dan Ndoye golüyle 1-0 mağlup eden Bologna, 51 yıl sonra İtalya Kupası'nı müzesine götürdü.

🏆 2025 🆕
🏆 1974
🏆 1970

1747256754580.webp

bravo bologna - tebrikler vincenzo hocam .

spezia doneminden bugune kendisini nacizane takip ederim . ki , akabinde fiorentina donemi baglaminda ^forumda kendisine dair bir kac detayli yorum yazmistim....
sonrasi donem -iyi bir yapilanma dan gecen- bologna yapti. hatta bu ^bologna'ya gecis donemi baslamadan da nacizane olarak sampi kovalayan bir takimda olmasi gerektigini belirtmistim . cunku , tarafim adina potansiyeli bold yuksek bir teknik adam .
^o gun olmadi , daha sonrasi ise italya milli yapmasini bekledim . ancak olur da , inter inzaghi den cikarsa , umarim kendisine giderler . o da olmadi sonraki hoca adayi olarak milli takim kendisini bekler .

@Murat Durmaz muratcim bu hocaya ,potansiyeline dair -amorim & dezerbi,muhabbeti donemi- sana yazdigim o donemki mesajimi hatirladim da , nerden nereye . kendisi adina mutlu oldum .
velhasil - begendigim kaliteli italyan teknik adamlardan .

koseye ayri ilistireyim ; bu takimda serie a'ya geldigi ilk donemden bugune en cok istedigim oyuncu : ^ferguson du . ki , halen de isterim .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt