- 2 Nisan 2012
- 40.197
- 19.867
- 2.548
daha önce bu otel itfaiye kontrol edilmiş haberdeki eğitmenin açıklamasına göre,
neyi kontrol etmiş itfaiye? restoran menüsünü mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben çok şahit oldum - bazı kontrollerde "abicim şunuda yapıverin onun dışında sıkıntı yok - ama gecikmeden yapın beni de yakarsınız sonra" gibisinden durumlar oluyor mamalanmışsa gelen.daha önce bu otel itfaiye kontrol edilmiş haberdeki eğitmenin açıklamasına göre,
ben çok şahit oldum - bazı kontrollerde "abicim şunuda yapıverin onun dışında sıkıntı yok - ama gecikmeden yapın beni de yakarsınız sonra" gibisinden durumlar oluyor mamalanmışsa gelen.
kaldı ki otel yani çok daha sıkı bile olması lazım
bu dediğim muhtemelen ben doğmadan önce bile varolan bir şey bu arada. her resmi dairede bu kafalar var maalesef.Rezalet akıyor ülkeden yv.
Ne cezasi mutehait buyuk ihtimal malum partidendir sigortadan yukle parayi alipisin komik kismi su olay yarin unutulmus olacak ve sorumlu kisiler yine ceza almayacak
düsünün tüm sene 1 hafta otelde tatil yapabilmek icin köpek gibi calisiyorsun
ailene güzel bir hediye yaparim diyorsun
sonra da tonca para gömdükten sonra yanarak ölüyorsun ve buna sebep olanlar cezasiz hayatlarina devam ediyor