Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde Otel Yangını: 78 Kişi Hayatını Kaybetti

daha önce bu otel itfaiye kontrol edilmiş haberdeki eğitmenin açıklamasına göre,

neyi kontrol etmiş itfaiye? restoran menüsünü mü?

daha önce bu otel itfaiye kontrol edilmiş haberdeki eğitmenin açıklamasına göre,

neyi kontrol etmiş itfaiye? restoran menüsünü mü?
ben çok şahit oldum - bazı kontrollerde "abicim şunuda yapıverin onun dışında sıkıntı yok - ama gecikmeden yapın beni de yakarsınız sonra" gibisinden durumlar oluyor mamalanmışsa gelen.

kaldı ki otel yani çok daha sıkı bile olması lazım

ben çok şahit oldum - bazı kontrollerde "abicim şunuda yapıverin onun dışında sıkıntı yok - ama gecikmeden yapın beni de yakarsınız sonra" gibisinden durumlar oluyor mamalanmışsa gelen.

kaldı ki otel yani çok daha sıkı bile olması lazım

Rezalet akıyor ülkeden yv.

Resmen insan cani degersiz olan baska ulke yoktur
Koca otel yangin merdiveni yok mu ?
Her katta yangin tupleri yok mu
Birde turistik otel sanirim bu otelde kalmistim
Allah korumus

isin komik kismi su olay yarin unutulmus olacak ve sorumlu kisiler yine ceza almayacak

düsünün tüm sene 1 hafta otelde tatil yapabilmek icin köpek gibi calisiyorsun

ailene güzel bir hediye yaparim diyorsun

sonra da tonca para gömdükten sonra yanarak ölüyorsun ve buna sebep olanlar cezasiz hayatlarina devam ediyor

1 hafta içinde tadilat yapılıp kaymaya devam eder millet adım kadar eminim.

biraz fiyatlari arastirdim simdi

burda bir gece kalmak icin 400-500 euro arasi bir fiyat cikartiyor

15 bin tl gecesi yani

dünyanin en lüks otellerinden birisi olmasi gerekirdi aslinda normal bir ülkede

türkiyede oldugu icin yangin merdiveni bile yokmus ama

Böyle büyük otellerde her odada gaz maskesi ve yangın söndürme tüpü olmalı. Gerçekten çok trajik.
Ölenlere Allah rahmet eylesin.

isin komik kismi su olay yarin unutulmus olacak ve sorumlu kisiler yine ceza almayacak

düsünün tüm sene 1 hafta otelde tatil yapabilmek icin köpek gibi calisiyorsun

ailene güzel bir hediye yaparim diyorsun

sonra da tonca para gömdükten sonra yanarak ölüyorsun ve buna sebep olanlar cezasiz hayatlarina devam ediyor
Ne cezasi mutehait buyuk ihtimal malum partidendir sigortadan yukle parayi alip
Olay unutulunca oraya veya baska yere sigortadan aldigi para ile degisik isimle sifir bir otel kurup keyfine bakacak otel sahibi ellerini ovusturuyordur

Naklen yayinlandi sigortanin kacacak yeri yok parayi verecek

Hayatını kaybedenlerin sayısı 66'ya yükselmiş. Çok vahim. Büyük facia gerçekten. Yazık günah insanlara tam sömestr tatilinde çoluk çocuk.

Geri
Üst Alt