Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde Otel Yangını: 78 Kişi Hayatını Kaybetti

Ölmek için inşa edilmiş bir bina resmen .

Ulan dag havası verelim şekil olsu. diye her yerini ahşap kaplamışlar . Binadan tahliye mümkün değil

Bir kişi olurda bir gün yangın çıkar diye bir branda bulundursa girişte çoğu kişi kurtulabilirdi.

Ulan dag havası verelim şekil olsu. diye her yerini ahşap kaplamışlar . Binadan tahliye mümkün değil

Bir kişi olurda bir gün yangın çıkar diye bir branda bulundursa girişte çoğu kişi kurtulabilirdi.
ahmakça bir mimari yapısı var sözde otel..

yani bu yangın olayı olmamış olsa da insan şöyle bir yere gecelik 30 bin tl vermemeli.

Aç gözlülük buna sebep oluyor çok zor değil sağ ve sol dış cepheye 2 tane yangın merdiveni monte edilse yangın anında direk insanlar oradan kolaylıkla tahliye olabilirdi.

Zaten arka cephe vadiye bakan kısımla ön cephe arasında ciddi bir kot farkı var 15 metre civarında var 5 kat yapıyor.

Yani yangın merdivenini vadiye bakan cepheye göre planlamaları lazımdı.

ahmakça bir mimari yapısı var sözde otel..

yani bu yangın olayı olmamış olsa da insan şöyle bir yere gecelik 30 bin tl vermemeli.

Cennetten bir köşe diye satılan lüks rezidanslar yerle bir oldu Maraş depremlerinden sonra. Türkiye’de parayı vereyim güvenliği de satın alayım devri sona erdi.

Milyonlarca lira sayıp aldığın lüks rezidanslar depreme dayanıklı değildir.

Güvenlidir çoluğum çocuğum için insan profili iyidir dediğin mahallelerin sokaklarında 50 suç kaydı olan insanlar rahatça gezer.

Bir yere giderken arabamdan inmeyeyim desen bir başka manyak niye yol vermedin diye kurşun yağdırabilir.

Geceliği servet olan otelin yangın söndürme sistemleri yoktur.

Hastaneye işin düşse acaba bir şeyin çetesi SGK’yı dolandırmak için beni mağdur eder mi korkusuyla gitmek zorundasın..

Lüks restorana gitsen önüne koydukları yemeklerin kalitesi Allah’a emanettir zehirlensen yapacak pek bir şeyin yok..

Aç gözlü olmayacaksın mesela bu otelin sahibi salak mı da o cephelere oda yerleştirmeyip yangın merdiveni koymuş para uğruna insanların hayatlarını yok sayanlar umarım gereken cezaları fazlasıyla alır diyeceğim ama bu ülkede alırlar mı pek sanmıyorum hatta bu ne ilk oldu ne de son olacak.
f3mjolb.jpg

Avrupa’ya iki haftalık tura gittiğimde inanılmaz aydınlanma yaşamıştım adamlar iki katlı ev dikmek için bile kocaman vinçler getiriyormuş yönetmelik böyleymiş dedim kültür medeniyet böyle bir şey Avrupa’da şöyle bir otelin ruhsat alması imkansız

Avrupa’ya iki haftalık tura gittiğimde inanılmaz aydınlanma yaşamıştım adamlar iki katlı ev dikmek için bile kocaman vinçler getiriyormuş yönetmelik böyleymiş dedim kültür medeniyet böyle bir şey Avrupa’da şöyle bir otelin ruhsat alması imkansız
Tam da böyle bir video çıktı karşıma

Burada dönen rüşvetlerin haddi hesabı yok o yüzden memuriyet sistemi tamamen değişmeli hatta ciddi sözleşmelere imza atıp kendilerinin yapacağı bir hatada yargılanacaklarının bizzat farkında olmalılar.

Az önce bir video izledim. 2 gündür uzak kalmaya çalışıyorum konudan ama o video beni atlatmış durumda bakın kendimi zor tutuyorum.
Buranın aktif olmasına göz yuman en alttaki müdürden. Yangın prosedürlerini uygulayamayan otel görevlisine kadar.
Kim varsa önce istifa etmeli sonra da hakkında dava açılmalı.

mekanları cennet olsun allah rahmet eylesin. distopik gidişattan apokaliptik bir görüntüye geçmiş gibi ülke. kuduzdan, köpekten ölenler, yeni doğmuş bebek ölümleri. yani bu olaylar öyle bir sınıra çekiyor ki insanı ya duyarsızlaştırıyor ya da sinir hastası ediyor. kalanlara sabırlar şifalar diliyorum. zaten dilemekten başka bir şey yapılamıyor maalesef.

Kültür ve Turizm bakani olacak adam 6,5 senedir görevdeymis, herkes degismis ama bu adam degismemis. Tanju Özcan'in söylediklerinden sonra derhal istifa edip ülkeyi terk etmesi gerekir.

Adam evladını belki yaşar umuduyla 12. Kattan aşağıya attı. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. İzledim kendimde değilim.
Aynı videoysa bide çevrede izleyen davarın biri gerizekalı filan diyor yardım edeceğine sanki neyse ya bizim milleti harbi küfürsüz tanımlamak zor...

Az önce bir video izledim. 2 gündür uzak kalmaya çalışıyorum konudan ama o video beni atlatmış durumda bakın kendimi zor tutuyorum.
Buranın aktif olmasına göz yuman en alttaki müdürden. Yangın prosedürlerini uygulayamayan otel görevlisine kadar.
Kim varsa önce istifa etmeli sonra da hakkında dava açılmalı.
Başta Kültür ve Turizm bakanı

Geri
Üst Alt