Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.467
- 17.107
- 2.073
Allah rahmet eylesin, başın sağolsun.İş arkadaşımı da kaybettim. Çok üzgünüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah rahmet eylesin, başın sağolsun.İş arkadaşımı da kaybettim. Çok üzgünüm.
ahmakça bir mimari yapısı var sözde otel..Ölmek için inşa edilmiş bir bina resmen .
Ulan dag havası verelim şekil olsu. diye her yerini ahşap kaplamışlar . Binadan tahliye mümkün değil
Bir kişi olurda bir gün yangın çıkar diye bir branda bulundursa girişte çoğu kişi kurtulabilirdi.
Aç gözlülük buna sebep oluyor çok zor değil sağ ve sol dış cepheye 2 tane yangın merdiveni monte edilse yangın anında direk insanlar oradan kolaylıkla tahliye olabilirdi.Ölmek için inşa edilmiş bir bina resmen .
Ulan dag havası verelim şekil olsu. diye her yerini ahşap kaplamışlar . Binadan tahliye mümkün değil
Bir kişi olurda bir gün yangın çıkar diye bir branda bulundursa girişte çoğu kişi kurtulabilirdi.
ahmakça bir mimari yapısı var sözde otel..
yani bu yangın olayı olmamış olsa da insan şöyle bir yere gecelik 30 bin tl vermemeli.
Tam da böyle bir video çıktı karşımaAvrupa’ya iki haftalık tura gittiğimde inanılmaz aydınlanma yaşamıştım adamlar iki katlı ev dikmek için bile kocaman vinçler getiriyormuş yönetmelik böyleymiş dedim kültür medeniyet böyle bir şey Avrupa’da şöyle bir otelin ruhsat alması imkansız
Burada dönen rüşvetlerin haddi hesabı yok o yüzden memuriyet sistemi tamamen değişmeli hatta ciddi sözleşmelere imza atıp kendilerinin yapacağı bir hatada yargılanacaklarının bizzat farkında olmalılar.Avrupa’ya iki haftalık tura gittiğimde inanılmaz aydınlanma yaşamıştım adamlar iki katlı ev dikmek için bile kocaman vinçler getiriyormuş yönetmelik böyleymiş dedim kültür medeniyet böyle bir şey Avrupa’da şöyle bir otelin ruhsat alması imkansız
Aynı videoysa bide çevrede izleyen davarın biri gerizekalı filan diyor yardım edeceğine sanki neyse ya bizim milleti harbi küfürsüz tanımlamak zor...Adam evladını belki yaşar umuduyla 12. Kattan aşağıya attı. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. İzledim kendimde değilim.
Başta Kültür ve Turizm bakanıAz önce bir video izledim. 2 gündür uzak kalmaya çalışıyorum konudan ama o video beni atlatmış durumda bakın kendimi zor tutuyorum.
Buranın aktif olmasına göz yuman en alttaki müdürden. Yangın prosedürlerini uygulayamayan otel görevlisine kadar.
Kim varsa önce istifa etmeli sonra da hakkında dava açılmalı.