Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde Otel Yangını: 78 Kişi Hayatını Kaybetti

Turizm bakanlığındaki tüm sorumlular ömür boyu hapis cezasıyla yargılanmalı

kardesim aslinda cok basit
sart koyacaksin
sonra her sene ya da her yarim sene denetim yapacaksin
eger sartlara uymuyorlarsa
uyana kadar kapatacaksin

yani mesele bu
ama kimsenin isine gelmiyor. musteriler artik kendileri denetim yapacak hale geldi.

Şaka gibi ya yıl 2025

Facia resmen. Cok cok üzücü. Ölenlere rahmet kalanlara sabir diliyorum ama her böyle bir olaydan sonra ayni seyler yazilip duruyor degisen birsey yok. Ihmal ilgisizlik had safhada. Sönen hayatlarin hesabini kim verecek? Anca yayin yasagi getirin yaptiginiz en iyi sey bu zaten yillardir, tez zamanda yok olasiniz!

Yuh yahu yuh. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Ailelerine baş sağlığı diliyorum.

Üstünü kapatırlar, ölenlere allah rahmet eylesin. Ülkenin başı boş olsa daha iyi giderdi.

Facialardan sonra değişen birsey olmadığı için maalesef yine değişen olmayacak ,bu ülkenin kaderi bu

Ülke yönetimini İsrail’e bıraksak halimize acır merhamet eder bize.

66 ne ya böyle bir facia nasıl olabilir.

yaziklar olsun

sirf masraf olmasin diye gereken yangin önlemleri alinmadiysa ben de bisey bilmiyorum

ya o kadar detaylı bakamadım hala bu olayada

ulan koskoca otelde yangın merdivenide mi yok işleyen (dışardan demir dandik şeylerden bahsetmiyorum - ateş tuğlası ile duvarları olan şeyi diyorum)

bunsuz otel işletme izni almamalı - eski yapı meski yapı - revizsyon yapana kadar askıya al işletmeyi...

20bin dönümün yanip koca sehrin kul oldugu yerde 25 kişi ölürken burada 66 kisinin olmesi çok acı yav

Katliam resmen. Ülkemizde maalesef İtfaiye Raporu süresiz. 50 yılda geçse yönetmeliklerde değişse itfaiye raporunun süresi yok. Bu otelde itfaiye raporu 2007 de verilmiş diye haber okudum. Bu tarihten sonra bildiğim kadarıyla 4 kere yönetmelik değişti. Bu düzen değişmediği sürece daha çok yangın göreceğiz ne yazik ki.

66 nedir ulan Allah kahretsin.

Geri
Üst Alt