Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde Otel Yangını: 78 Kişi Hayatını Kaybetti

Ülkenin içinde bulunduğu hali net bir şekilde ortaya koyacak açıklama gelmiş.

İçişleri Bakanı AY: "Oteli denetleme sorumluluğunun Bolu Belediyesi’ne mi Kültür ve Turizm Bakanlığına mı ait olduğu 10 gün içinde ortaya çıkacak."

10 gün içinde olayın soğuyacağını bilen, halkı tanıyan siyasi zekayı görmek hiç zor değil.

Bolu belediyesinin ihmali olsa Tanju beyi ters kelepçeyle Bolu’dan İstanbul’a kadar yürütmüşlerdi. Oradan belli olmadığı.

Beni asıl korkutan insanların artık bu tarz olaylara tepki vermeyip gündelik yaşamlarına hızla dönmeleri her şeyi normal kabul etmeleri özellikle orada 76 insan ölmüş adamlar halen kayak yapmaya çalışıyor.

İnsanlık ölmüş toplum giderek yozlaşmaya devam ediyor zirvesi bakalım neresi olacak.

Beni asıl korkutan insanların artık bu tarz olaylara tepki vermeyip gündelik yaşamlarına hızla dönmeleri her şeyi normal kabul etmeleri özellikle orada 76 insan ölmüş adamlar halen kayak yapmaya çalışıyor.

İnsanlık ölmüş toplum giderek yozlaşmaya devam ediyor zirvesi bakalım neresi olacak.
Sosyal medya insanların gerçeklik algısını yitirmesine neden oldu. Olay hemen yanında cereyan etmiş olsa bile sanki instagram'da reels seyretmiş gibi davranıyorlar.

Toplumsal hafıza da kayboldu. Kimse kimsenin derdine derman olmaya çalışmıyor artık. Ateş düştüğü yeri yakıyor.

Sosyal medya insanların gerçeklik algısını yitirmesine neden oldu. Olay hemen yanında cereyan etmiş olsa bile sanki instagram'da reels seyretmiş gibi davranıyorlar.

Toplumsal hafıza da kayboldu. Kimse kimsenin derdine derman olmaya çalışmıyor artık. Ateş düştüğü yeri yakıyor.
Ve asıl korkutucu olan her felaket sonrası bu son olur diyip her seferinde daha büyük olayların yaşanması ceza sisteminin hiçbir şekilde adaletli olmaması...

toplumsal olaylara genelde tepki vermem, çok üzücü maalesef insanlar göz göre göre yanarak veya dumandan boğularak öldüler. Tepki vermeme sebebim ise tabi ki duygusuz bir insan olmamdan ötürü değil, lanet olası coğrafyamızda her olayın, sonunda siyasi rekabete bağlanıp, meselenin gerçek sorumlularını bulma amacı gütmek yerine sizinkiler yüzünden oldu bizimkiler yüzünden oldu kafasıyla insanların acılarının üzerinden prim kasılmaya çalışılmasıdır. Gerçekten nefret ediyorum Türkiye Cumhuriyeti toplumunun her kesiminden.

Geri
Üst Alt