GSC Portal Bomba İddia! 'İmparator' Geri mi Dönüyor?

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan

terim1.jpg

Duygun Yarsuvat’ın başkanlığa seçilmesinin ardından
Galatasaray’da önemli gelişmeler yaşanıyor!

Haberin Devami GSC Portal'da

Tüm hava bir anda değişir. Beşiktaş'a çok yazık olur, baya ümitlenmişlerdi :(

bizden uzak tüpçüye yakın olsun PARAtor!! kader ortağı tüpçüyü yalnız bırakmasın!!

FB BJK'li yorumcuların çoğu hoca geri dönecek diye korkuyorlar.

Geleceğini sanmıyorum. Belki, o da Abdülrahim Albayrak ve Ali Dürüst için bir açık kapı bırakabiliriz.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Kim ne derse desin, gecenlerde Beyaz TV´yi izlemistim ve orada kendi takimlarini sampiyon olarak görmek isteyen iki sahis vardi. Besiktas´in sampiyonlugunu isteyen Panda ve Fenerbahce´nin sampiyonlugunu isteyen fanatik Abdulkerim Durmaz. Terim Galatasaray´a konusu acilinca ikisi de paniklediler, "olmaz öyle sey" falan gibi kapatmaya calistilar. Fatih Terim´e bu sekilde gönderildikten sonra, cagirilinca yine gelmesi yakismazmis falan.

Kim ne derse desin, gecenlerde Beyaz TV´yi izlemistim ve orada kendi takimlarini sampiyon olarak görmek isteyen iki sahis vardi. Besiktas´in sampiyonlugunu isteyen Panda ve Fenerbahce´nin sampiyonlugunu isteyen fanatik Abdulkerim Durmaz. Terim Galatasaray´a konusu acilinca ikisi de paniklediler, "olmaz öyle sey" falan gibi kapatmaya calistilar. Fatih Terim´e bu sekilde gönderildikten sonra, cagirilinca yine gelmesi yakismazmis falan.

Onlar da biliyor ki, Terim Galatasaraya dönerse, Galatasaray Türkiye Ligini domine edecek, dogru bir Yönetimle Terim basarili olacak, o kesin. Her ne kadar karakterini begenmezsem, Terim Galatasaray icin en ideal hoca, aynisi Terim icin de gecerli, Terim icin en ideal Kulüp Galatasaray'dir.

Yalniz Terim de son zamanlarda biraz enteresan Kadrolar kurmaya baslamis, üclü Defans, Topal Stoper falan filan. Aman Italyan tripine fazla girmesin....

Fbjklileri bırak bizden bazı kişilerde korkuyor gelirde şampiyon yapar diye :D :D

birazdan damlarlar başlığa yoo oloormoo kopodon ocoro goromoz sottooo diyerek

Allah korusun.

{taptap}

Dönerse başarısız olur şu ortamda.

Taraftar Terim'i tek kurtarıcı olarka görmedikçe (ki yakın gelecekte imkansız) başarı da zor.

Terim gelmez ama gelirse desteklerim, şampiyonluk şansımız %90 olur bana göre. Bunu bilen aziz medyası ve derin güçler izin vermez

Terim gelirse 3-4 mevkiye transferle bu takımı toparlar. Sevsek de sevmesek de gerçek bu. Şampiyon olduğunda da geçmiş kırgınlıklar unutulur.

+Mevcut şartlar ve form durumunu baz alırsak, milli takımda yedek beklettiği Selçuk kulübeye, kadrodan "affını isteyen" Burak muhtemelen başka takıma gider.

Böyle bir film izlemiştim zamanında, ismi çok güzel.

bir-avu%C3%A7-dolar-i%C3%A7in.jpg

Fatih hocanın 3.döneminde gelişi ayrı bir olay, gidişi ayrı bir olaydı. Gidişi tabiki daha cok hatırlanıyor ama ilk calısmaya basladığı zamanlarda 2 kez istifanın kıyısından döndüğünü hatırlıyorum. Böyle birini Galatasaray'a döndürmek kolay değil. Umarım yanılıyorum ama bıkmıştır bizden muhtemelen.

Geri
Üst Alt