bomba rte videosu

Ayy ne kadar şirin olmuş

Part 2 ne zaman çıkacak

Part 2'de şikecileri nasıl kurtardığı olacakmış. Bir tane tüp, platini ve şeytan'da var içinde. Sonunda ise halen bunu destekleyen trabzon ve Galatasaray taraftarı ile dalga geçilecekmis! Oldu mu? ;)

şükrü geldiğine göre kadro tamam. görüp görebileceğiniz en büyük tayyip aşkı bunda emine bile bu kadar sevmiyordur bence. :D

Adamlar bayağı çalışmış, mizahi bir eleştiri olmuş ama anlayışla karşılanacağını sanmam

Videoyu hazırlayanlara darbe suçundan dava açılır bence :D

şükrü geldiğine göre kadro tamam. görüp görebileceğiniz en büyük tayyip aşkı bunda emine bile bu kadar sevmiyordur bence.

Tayyip hakkında her gün konuşan ve konuları açan sensin Ertuğrul AK Kaya. :red:

Iyi ki senin gibi kısıtlı kapasiteye sahip olan ergenler bu ülkeyi yönetmiyor

Anneleri ekşi de yazma izni veriyor diye kendilerini birsey zanneden ergenle dolmuş forum

Acilen yaş sınırı getirilmeli

Abi her başlıkta kavga gürültü. Biraz sakin olun. Adam esprili birşey yapmış. Şiddet yok bişey yok. Gördüğüm kadarıyla öyle ailesiyle ilgili bel altı bir muhabbet de yok. Bir başkası da KK ile ilgili yapsın eğer Erdoğancı ise. İsteniyor ki Erdoğan ve hükümet aleyhinde en ufak birşey söylenmesin, mizah yapılmasın. Çok yanlış bu işler, insanların her düşüncesine zincir vuramazsınız. Leman, Penguen gibi ahlaksız durumlar olursa ayrı ama şu videoda ne var? Ya da TRT'nin kabul etmediği reklamda ne var?

Kim yapmış bilmem ama şu alkışlıyoruz eylemi de bu da bence herkesin sevinmesi gereken şeyler. En azından muhalefetin o kanadı darbe, muhtıra, illegal kalkışmadan birşey ummak yerine, halkı davet eden, gündemin peşinde koşmak yerine gündemi kendi belirleyen birşeyler yapmış. Ayrıca CHP'deki ön seçim, gençlerin öne çıkması gibi (seçmeni olsam beni heyecanlandıracak) gelişmeleri de eklersek, doğru yoldalar. Bir tek eksikleri kaldı milletle helalleşmek ve yeniden ahitleşmek.

Abi her başlıkta kavga gürültü. Biraz sakin olun. Adam esprili birşey yapmış. Şiddet yok bişey yok. Gördüğüm kadarıyla öyle ailesiyle ilgili bel altı bir muhabbet de yok. Bir başkası da KK ile ilgili yapsın eğer Erdoğancı ise. İsteniyor ki Erdoğan ve hükümet aleyhinde en ufak birşey söylenmesin, mizah yapılmasın. Çok yanlış bu işler, insanların her düşüncesine zincir vuramazsınız. Leman, Penguen gibi ahlaksız durumlar olursa ayrı ama şu videoda ne var? Ya da TRT'nin kabul etmediği reklamda ne var?

Kim yapmış bilmem ama şu alkışlıyoruz eylemi de bu da bence herkesin sevinmesi gereken şeyler. En azından muhalefetin o kanadı darbe, muhtıra, illegal kalkışmadan birşey ummak yerine, halkı davet eden, gündemin peşinde koşmak yerine gündemi kendi belirleyen birşeyler yapmış. Ayrıca CHP'deki ön seçim, gençlerin öne çıkması gibi (seçmeni olsam beni heyecanlandıracak) gelişmeleri de eklersek, doğru yoldalar. Bir tek eksikleri kaldı milletle helalleşmek ve yeniden ahitleşmek.

Ömer agresifleşmeye başlamışsın morfinin etkisi mi geçti acaba :D

Ömer agresifleşmeye başlamışsın morfinin etkisi mi geçti acaba :D

Biraz :)

Şaka bir tarafa ben muhalefeti genel olarak iyi başlamış gördüm. Devam ettirebilirlerse. Ama hükümet bu durumdan belli ki rahatsız. Gerginlik istiyor. CHP özellikle uzun bir aradan sonra ilk kez farklı birşey deniyor. Helalleşme ve ahitleşme dediğim mevzuyu da tamamlarsa Türk siyasetinin Türkiyelileşmiş solu konumunu terörden beslenen partilere bırakmaz ve birlikte yaşama tecrübesine katkı sunar. Ben onlar için metin bile hazırladım :)

Bir de her klipten nem kapacaksak ohooo bu iş yürümez.

Biraz :)

Şaka bir tarafa ben muhalefeti genel olarak iyi başlamış gördüm. Devam ettirebilirlerse. Ama hükümet bu durumdan belli ki rahatsız. Gerginlik istiyor. CHP özellikle uzun bir aradan sonra ilk kez farklı birşey deniyor. Helalleşme ve ahitleşme dediğim mevzuyu da tamamlarsa Türk siyasetinin Türkiyelileşmiş solu konumunu terörden beslenen partilere bırakmaz ve birlikte yaşama tecrübesine katkı sunar. Ben onlar için metin bile hazırladım :)

Bir de her klipten nem kapacaksak ohooo bu iş yürümez.

CHP'yi bende ilk defa farklı gördüm. Özellikle çatışmadan, kavgadan uzak duruyorlar dünkü mitingde bile neredeyse hiç eleştirmediler. İktidar da yeni şeyler üretmezse belli noktada tıkanacaktır yüklenemeyecek noktaya gelecektir. Ama şuan rahatsız olduğu belli her açığı değerlendiriyorlar mesela dün mitinge giden insanların bir kısmı bir bar&cafeye gitmiş bira içiyorlar bunu haber yapmışlar :D Bakalım 7 hazirana kadar çok var CHP nereye kadar sabredecek göreceğiz :)

Erdogan takdire sayan isler basardi.

Bu tur videolar cikararak etkili muhalefet yapmayi sanmak asil isin komik yani.

Geri
Üst Alt