bonservissiz almeida'yı alsaydık şuan liderdik

Pandevin geçen seneki istatiktiğine bakın..45 maç oynamış 11 gol 7 asist yapmış..Aslına bakarsan bu adamı bile biz bitirdik..
Ne 4-4-2 oynayıp eski sisteme dönmeye çalıştık nede tek forvetli sistemde iş yapabildik..Şu an forvetsiz düzende götürebildiği kadar götürecez artık..

serie A da 5 maçta "0" sıfır gol atmış. Kadroya bile giremediğini düşünürsek çok talihsiz bir söylem.

Aynen. Burak, Umut gibi futbol fakirlerine taş çıkartırdı.

GT-I9300 Tapatalk

Almeida ile alakasi yok. Bitmis Pandev dedigimiz Pandev tek forvet oynasa bile cok farkli yerlere gelirdik. Arkasinda tabi Sneijder ve Bruma gibi isimler.

Sorunumuz Prandelli ve oyuncu tercihleri.

Kaçırdıklarıyla bizi çıldırtırdı diyeceğim ama pozisyona giremediğimiz için sıkıntı olmazdı.

Kac kere dedim, ama her zamanki gibi kimse dinlenmedi beni. Tuchel,Almeida,vs vs vs. Ah Nuri Ah.

Şu berbat ligde şu kadronun tek bir oyuncusu bile değişmese sadece prandelli yerine Mustafa Denizli , Yılmaz Vural , Ertuğrul Sağlam , Şenol Güneş den birini getirsek yine şampiyonduk...

Ligin kalitesizliğini görüyorsunuz.
Rezalet oynuyoruz çok kolay puanlar kaybediyoruz liderle aramızda 1 puan fark var.

Diyorum ya hiç transfere gerek yok.

Getirseydik bu hocalardan birini

Şu an 5-6 puanla lider sene sonu Şampiyonduk...

Hala geç değil ama rakipler puan kaybettikçe bizim yönetim sabırlı davranıyor . Trenin kaçtığını unutuyor.

bende istiyordum.. ama sonra bakdim ki forum isteyenlere karsi linc kampanyasi baslati arka plana cekildim yani , yalan yok :oley:

[FONT=pt_sansregular]Beşiktaş'ın yılda yaklaşık 2.5 milyon Euro'luk teklifini reddeden Almeida'dan, İtalyan kulübünden yılda 400 bin Euro garanti para alacağı belirtildi.[/FONT]

bu paraya gelecek olsaydı isterdim.

diye düşünyorum.

27B3A6FBACD340779FEFFF5FAB150F0A.jpg

* LG G2 Tapatalk *

Ya ironi filan yapıyonuz galiba yada cidden devreler yandı Cesana'lı taraftarların söylediği tek bir söz var bu sene maddi sıkıntılardan dolayı ligden düşme olasılığımız çok fazla idi ama Hugo Almeida gelince garantilenmiş oldu diyorlar :D Siz bu oyuncuyu istiyorsunuz bence Umut'un ölüsü bile Almeida'dan iyi Prandelli takımı kuramıyor tek sorun bu 4-2-3-1 taktiği ile kanatlara Olcan ile Bruma'yı al bu takım her maç gol atar benim anlamadığım Bruma ile Olcan'a ne garezi var bu Prandellinin anlamadım Mancini İnter'e filan alcakta bonservis düşürmek için mi yapıyor.

Bonservissiz Gomis ile Mbia'yı alsaydık 4-5 puan fark ile liderdik diye degistirelebilir baslık.

Geri
Üst Alt