Bonzai Belası Can Almaya Devam Ediyor

Kemal Bulur

Gakkoş
10 Numara!
Bursa'da Bonzai kullandığı belirtilen 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, uyuşturucu maddenin bir türü olan Bonzai kullandığı bildirilen 18 yaşındaki Tugay Temiz yaşamını yitirdi. Merkez Osmangazi İlçesi Belediyesi Gökdere Spor ve Eğlence merkezi inşaatının yapılacağı boş alanda saat 15.30 sıralarında uyuşturucu kullanmak için geldikleri iddia edilen T.M. ve D.H. çalıların içersinde bir kişinin yattığını gördüler. T.M. ve D.H.’nin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekibinin yaptığı incelemede cesedin üzerinden Tugay Temiz’e ait kimlik buldu. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları araştırmada cesedin başucunda uyuşturucu madde içmekte kullanılan ‘kova’ adını verilen düzenek ve bonzai paketleri buldular. Gencin cesedi Otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bonzai iki can aldı

24/06/2014

İstanbul Başakşehir'de askerden hava değişimine gelen Volkan Şenyurt (20) bonzai adlı uyuşturu maddesini içtikten sonra öldü. İddiaya göre; Şenyurt 10 gün önce Ankara'daki usta birliğinden hava değişimi için İstanbul'a geldi. Geçen cumartesi arkadaşlarıyla buluştu. Eve dönmeyince, ailesi polise başvurdu. Polis, Şenyurt'un cesedini Bayramtepe'de bir ağaçlık alanda buldu. Şenyurt'un bonzai kullanarak öldüğü belirlendi. Bursa Osmangazi'de de bonzai komasına giren 18 yaşındaki T.G, hayatını kaybetti. T.G.'nin cesedi, boş bir arsada gençler tarafından bulundu.

İçen gençlerin girdiği tripler içler acısı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lgZ_MzarnPI[/media]

Şu zehir son zamanlarda çok yayılmaya başladı lise önlerinde satılıyor rahatça içiliyor her hafta 1 ölüm var son 1 yılda acayip yayıldı piyasada ot falan neyse de bu kimyasalı içip ölüm tribine girmek nasıl bir fantezidir.

Sigara ucu yapilabildigi icin her ortamda icilmeye musait bir madde. Inanilmaz degisik tripleri var, Allah kimseyi bu pislige bulastirmasin..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Polisler bunları satan ve ülkeye sokan büyük çetelere müdahale etse, o çetelerin güvendiği yerler, polisleri paralel diye görevden alacak veya yerlerini değiştirecek.

Alkolün günah diye kısmen yasaklandığı ve ayıplandığı bir ülke de, bunları görmek son derece normal.

Ramazan ayında günah değil diye komple esrar içen belli kesim bir toplumdan da birşey beklenemez zaten.

Demekki bazi kesimlerin cobunede paralar griyorki boyle seyler ortalikta dolasiyor. Isteyen birakmaz.

Terör örgütün gelir kaynagi bu esrar dagitimi. Bunlar dagitimini yapsin diye yüzde bilmem kacini Milletvekillerine, Emniyet Müdürlerine veriyorlar. Devlet adamlarin bu isten kazanclari büyük, kimse baskasinin cocugunu düsünmüyorki hepsi kendi cikarin derdinde. Esrar dagitimin önüne gecilmez Türkiye'de, anca bunu kullanan icmeyecek veya mahalleli torbacilari linc edecek.

Zamanında izlediğim turk filmlerine şükrediyorum.

Kimyasal Seyler iyi degil...hele cadde de kim bilir baska ne madeler vardir icinde...

Bitkisel kalin Doga'nin verdigi ile yasayin ;)

Dün cocukluğumdan beri tanıdığım mahallemden bir arkadaşıma rastladım iş dönüşü.

Bu zıkkımı içmiş. Eskiden biradan başka birşey içmeyen bir cocuktu. Bu zıkkıma sardılar.

Üstü başı pislik içinde çalılıklarda takılmışlar. Tek başına deli gibi bekliyor. Ne göz kalmış ne akıl ne fikir. Maymun olmuş.

Geldim eve şükrettim. İyi ki aklım fikrim var. Bu zıkkımı içen adama acımam abicim ben. Çaresizlik falan değil bunu içendeki bildigin cahillik.

Bu maddelerin ilkokullara kadar sokulmasına neden izin veriliyor ? Emniyet Gücleri, bulundukları İllerde bu maddeleri satan şahısları tanımıyor mu ?

Kullanmayın,kullandırtmayın.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=2Sjwq0ZYC9w[/media]

Aman bulaşmayın gencler ickinizi icin oturun

Geri
Üst Alt