Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Kendi düşen ağlamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar uyusturucunun topragi kimyasali olmaz diyerekten zararli diyp gecelim
Ot'u destekleyen mesajlar atilmazsa seviniriz, zor durumda kalmayalim sonra
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sigara ile alkol iyi birşeymiş gibi için diyenler var![]()
kimse öyle bir şey dememiş. bunları içeceğinize sigara-alkol alın çok daha az zararlıdır demişler dikkatli oku
Bu mantıkla "Meyhaneciler Buraya" konusunuda kapatalım. Esrar sigara ve alkolden daha zararsız olduğu defalarca kanıtlanmış birşey. Ha her gün içersen o başka. Sonuçta her gün alkol alırsan da zararlı çıkarsın.
Aman bulaşmayın gencler ickinizi icin oturun
Uyusturucu hersey zararli bana gore bunu da kanitlamislardir heralde o dedigin yer
Ben burda alkol zararsiz mi dedim ki bunu alkolle kiyasliyosun
alkolde sigarada cigarada zararli, hic kiyas yapmana bile gerek yok.
Burasinin turkiye oldugunu ve ulkede bunun suc sayildigini unutmayalim demek istedigim seyde buydu zaten carpitma demek istedigim seyi
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İçki tabiki iyi bişey değil. Lâkin uyuşturucuya nazaran daha az zararlı. Mukayese edilirse daha az zararlı fakat ikisinide içmemek en iyisi. İçkiyi en azından ayda yılda içmek insan ömründen almaz.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış alkol hard drugs kategorisinde birşey. Kokain, XTC gibi maddelerin kategorisinde. Alkol sadece toplumlarda kabul görmüşlüğü yüzünden daha az zararlı olarak görülüyor.
İçki tabiki iyi bişey değil. Lâkin uyuşturucuya nazaran daha az zararlı. Mukayese edilirse daha az zararlı fakat ikisinide içmemek en iyisi. İçkiyi en azından ayda yılda içmek insan ömründen almaz.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi