Bonzai Belası Can Almaya Devam Ediyor

Yine baslamis millet esrari methetmeye..lan esrar cekip iki laf sohbet etmeye dermani olmayan onlarca adam taniyoruz..neymis zararsizmis,peehh..sonunuz muslum gurses gibi olur alimallah..narkoz yemis gibi dolanmaktan zevk aliyorsaniz iyi cekmeler beyler..

★☆★

Ne yaparsan kendine yaparsın ben askerdeyken de çok görüyordum bu faydasız tipleri çekip çekip jilet atıyorlardı kendilerine nöbete gitmiyorlardı bunların yüzünden geceleri az mı nöbet tuttum. Vatansız Allahsız şerefsizler sıkıp kafalarına atacaksın b.k çukuruna...

Arkadaslar uyusturucunun topragi kimyasali olmaz diyerekten zararli diyp gecelim

Ot'u destekleyen mesajlar atilmazsa seviniriz, zor durumda kalmayalim sonra

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sigara icin bira icin ama uyusturucunun hicbir türlüsüne bulasmayın dostlar.

Arkadaslar uyusturucunun topragi kimyasali olmaz diyerekten zararli diyp gecelim

Ot'u destekleyen mesajlar atilmazsa seviniriz, zor durumda kalmayalim sonra

Bu mantıkla "Meyhaneciler Buraya" konusunuda kapatalım. Esrar sigara ve alkolden daha zararsız olduğu defalarca kanıtlanmış birşey. Ha her gün içersen o başka. Sonuçta her gün alkol alırsan da zararlı çıkarsın.

Artık uyuşturucu okul kantinlerinde içmeyen öğrencileri bağımlı hale getirmek için tost arasında veriliyor. Öğrenci farkında olmadan zamanla bu tuzağa düşüyor. Sonrası mâlum. Bu arada satmayacak miktarda uyuşturucu bulundurmanın cezası yok. O yüzden Polis satıcılara ulaşmaya çalışıyor. İş önce kanunlarda en son denetlemede bitiyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kimse öyle bir şey dememiş. bunları içeceğinize sigara-alkol alın çok daha az zararlıdır demişler dikkatli oku

Cümlenin "onları içeceğinize" ile başlaması birşey değiştirmez ki, hepsi zararlı alışkanlık hepsi öldürücü şeyler. Onları içeceklerine hiçbirşey kullanmasınlar sanki zorunlulukmuş gibi :)

Bu mantıkla "Meyhaneciler Buraya" konusunuda kapatalım. Esrar sigara ve alkolden daha zararsız olduğu defalarca kanıtlanmış birşey. Ha her gün içersen o başka. Sonuçta her gün alkol alırsan da zararlı çıkarsın.

Uyusturucu hersey zararli bana gore bunu da kanitlamislardir heralde o dedigin yer

Ben burda alkol zararsiz mi dedim ki bunu alkolle kiyasliyosun

alkolde sigarada cigarada zararli, hic kiyas yapmana bile gerek yok.

Burasinin turkiye oldugunu ve ulkede bunun suc sayildigini unutmayalim demek istedigim seyde buydu zaten carpitma demek istedigim seyi

İçki tabiki iyi bişey değil. Lâkin uyuşturucuya nazaran daha az zararlı. Mukayese edilirse daha az zararlı fakat ikisinide içmemek en iyisi. İçkiyi en azından ayda yılda içmek insan ömründen almaz.

Uyusturucu hersey zararli bana gore bunu da kanitlamislardir heralde o dedigin yer

Ben burda alkol zararsiz mi dedim ki bunu alkolle kiyasliyosun

alkolde sigarada cigarada zararli, hic kiyas yapmana bile gerek yok.

Burasinin turkiye oldugunu ve ulkede bunun suc sayildigini unutmayalim demek istedigim seyde buydu zaten carpitma demek istedigim seyi

1. Alma Satma mi konusuliyor? teoretik bi sekilde konusuliyor. Bu nezamandan beri sucdur? Kendi görüslerimizi de mi söylemiyelim mi? Okularda misal polis tarafindan bi "aydinlatma" konusmasi da yasakdir ozamand o mantik ile.

2. Cokca Yurtdisinda Üye var. Bazi Ülkelerde yasadisi degil.

3. GSC Forumun niye hukuk olarak türkiye baglanti alindini anlamiyorum.

Farkli Domain, TR disi serverler kulanirisin..Türk Hukuk ile baglantin olmaz.

Hukuk Baglantindan öte gercekden "Serbest bi Forum Ortami" daha iyi olmaz mi.

İçki tabiki iyi bişey değil. Lâkin uyuşturucuya nazaran daha az zararlı. Mukayese edilirse daha az zararlı fakat ikisinide içmemek en iyisi. İçkiyi en azından ayda yılda içmek insan ömründen almaz.

Yanlış alkol hard drugs kategorisinde birşey. Kokain, XTC gibi maddelerin kategorisinde. Alkol sadece toplumlarda kabul görmüşlüğü yüzünden daha az zararlı olarak görülüyor.

Kimyasalın her türlüsü diğer içilen (ot-içki vs) kıyas bile olamaz tabi ki zararlı otta içkide fakat kimyasal bambaşka bir şey zarar anlamında karşılaştırmak çok yanlış, bonzai ülkemizde piyasaya yeni girdi 1-2 senede muthiş yayıldı Türkiye'de yüzden fazla hayat söndürmüştür, ilerde "meth" gibi bir belaya dönüşebilir şu an teşhis ve tanı sağlıklı değil o yüzden çok büyük tehlike bunu gözardı etmemek lazım, esrarla içkiyi tartışmanın manası yok bence.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VsqVceV1bL0[/media]

Almanya'da Alkol dan dolay Yilda 14 500 yakin kisi öliyor..ve bu sayi zaman gecdikce cogaliyor.

Bazi kisiler Alkol sadece toplumsal acidan onaylandi icin kücümsiyor..ve "toplumsal veya hukuki acidan onaylanmiyan" madeleri feci büyütiyor.

BI Aydinlatma gerek. O uyusdurucular niye kötü oldunu biliyormusunuz? Kendisinden degil..cadde de icine farkli seyler koyuliyor ..kötü kaliteli seyler satiliyor bundan sIkIntI geliyor.

Zengin bi Kisi 100% kaliteli kokain ile pek zarar almadan +90 yasina girebilir. Cadde deki madeler en fazla 5-15% kalite orani var.

Elbet Hard seyler den uzak durulmali!!!

Bitkisel (sadece bir sey degil) seyler alkola nazaran cokca daha az zararlidir ve bu cokca test de kanitlandi.

Geri
Üst Alt