Bonzai Belası Can Almaya Devam Ediyor

[attachment=11336:BgYefu3IUAI45qi.jpg]

Ekli dosyalar

• BgYefu3IUAI45qi.webp
    BgYefu3IUAI45qi.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 324
legalize etmezsen boyle seyler turer F'SHORTS

legalize etmezsen boyle seyler turer F'SHORTS

Aynen. Legalice olaynia onayliyorum. Ilk etapda berkide hep.. "soft seyler" (bitkisel seyler..)

Devlet kontrol altinda..hersey daha iyi olur. Hem maddeler iyi kalitede olur..cade de gibi cöp olmaz icinde.

Hemde cok para kazanir devlet..bu paralari da iyi seyler icin kullanilir.

Amerikada (2 eyalet...ötekilerinde ise basitse alabilyiorsun "hastalik cardi" aldin takdirde) ve Hollanda'da var.

Ispanya da yakinda coffe clublar geliyor..Almanya da yavasdan konusulmayi baslandi.

Aynen. Legalice olaynia onayliyorum. Ilk etapda berkide hep.. "soft seyler" (bitkisel seyler..)

Devlet kontrol altinda..hersey daha iyi olur. Hem maddeler iyi kalitede olur..cade de gibi cöp olmaz icinde.

Hemde cok para kazanir devlet..bu paralari da iyi seyler icin kullanilir.

Amerikada (2 eyalet...ötekilerinde ise basitse alabilyiorsun "hastalik cardi" aldin takdirde) ve Hollanda'da var.

Ispanya da yakinda coffe clublar geliyor..Almanya da yavasdan konusulmayi baslandi.

barcelonaya gelmis

İçen gebersin yani... Zaten geberteceğini bile bile içiyor...

Öyle deme yinede senin çocugun olur oda içer gebersin diyebilirmisin?

Bunu içenler zaten bakın genellikle ailesel sorunları olanlar veya aileleri ayrı olan insanlar. Kimse manitasından ayrılıp buna başlamaz. Lütfen yazınızı yazarken sizin ve çevrenizdekilrin başına gelebilecek ihtimalini göz önünde bulundurun. Unutmayın Allah büyük konuşanı sevmez

Öyle deme yinede senin çocugun olur oda içer gebersin diyebilirmisin?

Bunu içenler zaten bakın genellikle ailesel sorunları olanlar veya aileleri ayrı olan insanlar. Kimse manitasından ayrılıp buna başlamaz. Lütfen yazınızı yazarken sizin ve çevrenizdekilrin başına gelebilecek ihtimalini göz önünde bulundurun. Unutmayın Allah büyük konuşanı sevmez

Geldiği için diyorum zaten gebersinler diye...

O krokodil nasıl birşey yav öyle birkaç video izledim bir tanesi bildiğin iskelete dönmüş o hale gelmiş bir insanın acısını dindirmek en mantıklısı, sonucu bile bile bunu içen insanların olması çok enteresan hakikaten...

Bir biranın 5 TL olduğunu düşünürsek Bu, çok ucuza bulunan bonzainin ve esrar gibi bir çok uyuşturucu-uyarıcının neden bu kadar çok yaygınlaştığını daha iyi anlayabiliriz.

Yazık şuradaki yorumlara. Bir şeye çok kötü demek için, daha az kötü olan başka bir şeye iyidir bunu yapın demek çok güzel bir kafa gerektirir (Sizin değiminizle). Konu amacından çok sapmış. O videoları izlerken içim acıdı o çocuklara.

Bonzaiyi geçtim de o krokodil videosu nedir abi yav kanım dondu resmen :crushed: O videodaki kızın görüntüleri, bacaklarındaki yaralara pamuk yerleştirilmesi falan gerçek olamaz abi inanmak istemiyorum şaka desin biri :redface: Tamam uyuşturucu zararlıdır öldürür ama o hale sokar mı bir insanı yav inanılır gibi değil :( Her türlüsünden uzak tutulmalı insanlar...

25116641.jpg

MANİSA Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ahmet Ayer, uyuşturucu kullanımıyla ilgili korkutan gerçeğe dikkat çekti. Uyuşturucu kullanımının alkol kullanımını 10’a katladığını söyleyen Ayer, özellikle bonzai türü uyuşturucunun giderek yaygınlaşmasından tedirgin olduklarını söyledi.

Bir biranın 5 TL olduğunu düşünürsek Bu, çok ucuza bulunan bonzainin ve esrar gibi bir çok uyuşturucu-uyarıcının neden bu kadar çok yaygınlaştığını daha iyi anlayabiliriz.

biraya laf etme cürretnde mi bulundun şidi sen acaba haddini aşıp

Uyuşturucu ile mücahadele başkanının odasında bulunmuş bonzai. Burası Türkiye malesef

Asıl mesele neden bonzainin önünü kesemiyorlar ?

Çok sağlam bir bürokratik kanallar var bonzainin içinde.

Devlet bonzai ile değil esrar satanlarla mücadele ediyor.

Sanki bonzaiye devlet teşvik ediyor gibi

Ki ben doğada yetişen Allahın verdiği şeyi içen birisi olarak

Bu bonzai belasının bitmeyeceğini aksine ilkokullara kadar gireceği

Kanısını taşıyorum

Saygılar

Asıl mesele neden bonzainin önünü kesemiyorlar ?

Çok sağlam bir bürokratik kanallar var bonzainin içinde.

Devlet bonzai ile değil esrar satanlarla mücadele ediyor.

Sanki bonzaiye devlet teşvik ediyor gibi

Ki ben doğada yetişen Allahın verdiği şeyi içen birisi olarak

Bu bonzai belasının bitmeyeceğini aksine ilkokullara kadar gireceği

Kanısını taşıyorum

Saygılar

pf

Geri
Üst Alt