Bonzai Belası Can Almaya Devam Ediyor

O degilde...Türkiye'de neden böyle bir Bonzai-Hype var? Almanya de bilinen bir ilaç ama burda kimse Bonzai iligli konusmuyor. Sanirim sadece Türkiyde bu kadar bonzai kullanan insan var.

Bonzai den uzak durulmalı , içilecekse doğanın verdikleri yeter.

O degilde...Türkiye'de neden böyle bir Bonzai-Hype var? Almanya de bilinen bir ilaç ama burda kimse Bonzai iligli konusmuyor. Sanirim sadece Türkiyde bu kadar bonzai kullanan insan var.

Bircok konuda oldugu gibi bizim genclik bu konuda da cahil Alman genclerine gore, ama bonzai olmasa baska bir sey olacak. Kenar mahalle cocuklarinin uyusturucuya ve fuhusa yonlendiren bir duzen var sonucta.

Sorsan boyle mahallelerde yasayan genclerin titrinde uyusturucu ve fuhus var zaten, Amerika'da, Ingiltere'de de boyle, alkol ile bonzai arasinda fark yok, huriler icin yasalar bunlara yonelmezlerdi gibi seyler soyler bu duzenin destekcileri muhtemelen.

Abi bu çok eski bir video ya :) bonzai ile alakası yok bu videonun

bide şunu ekliyeyim 2 sene bonsai denen mereti kullandım. Yurtdısından getirilenlerde bi sıkntı yok. Ne zaman yerli üretime merdiven altı tesisleşmeye geçildi gençler ölmeye başladı.

Bonzai çatıdan falan atlatmas.

Sahtesi kusturur,10 15 dakikalığına cildin rengini değiştirir(gri-yeşil-beyaz belirgin olarak)

Genelde uyku hali ve bitkinlik verir. O yüzden cogunun catıya cıkmaya hali kalmaz.

Bonzai'ye neredeyse 1 ev parası verdim. Tabi ben bonzai kullanırken Türkiyede daha ne olduğunu bilen yoktu. Sene 2009-2011 arası

Uzak durulması gerkene şey merdiven altı üretim olan bonsai.

İçinde ampül tozundan,fare zehirine kadar herşey var

bide şunu ekliyeyim 2 sene bonsai denen mereti kullandım. Yurtdısından getirilenlerde bi sıkntı yok. Ne zaman yerli üretime merdiven altı tesisleşmeye geçildi gençler ölmeye başladı.

Sahtesi kusturur,10 15 dakikalığına cildin rengini değiştirir(gri-yeşil-beyaz belirgin olarak)

Genelde uyku hali ve bitkinlik verir. O yüzden cogunun catıya cıkmaya hali kalmaz.

Bonzai'ye neredeyse 1 ev parası verdim. Tabi ben bonzai kullanırken Türkiyede daha ne olduğunu bilen yoktu. Sene 2009-2011 arası

Kurtulduguna sevindim.

keşke önce hayri cunda içirip sonra zararlarını anlatsaydın.

Bonzai ile ilgili birçok şey biliyorum.

Bonzai'yi Türkiyeye sokanların AK Gençlik olduğunuda

Bunun için getirilen kimyasalın ilk etapta İsviçreli bazı temizlik şirketlerine ait maddelerin bazı insanların gemicikleriyle Türkiyeye sokulduğunuda.

Şunu izah edeyim öncelikle 2010 öncesi ak gençliğin totosuna giyecek donu yoktu.

Şimdi hepsinde 90-100 bin tl lik lüks araçlar var.

Bonsai denen mereti bi yemeğime koyup yemediğim kalmıştır.

Satan sattıran herkesi iyi tanırım.

Bonsaiye hükümet yol vermiştir.

Ne zaman product kötü cıkmaya basladı ozaman hoop dur dediler.

İnsanlar öldü , gençler 3-5 liraya zehirlendi.

Torbacılara marijuana satması yasaklatıldı, herkese bonsai tarif edildi ve satıldı.

Bir nesili böyle aptal ettiler.

Neden torbacılar birden halk tabiriyle ot satmayı bıraktı bonzaiye geçti? Kâr daha mı iyiydi ? Hayır değildi.

Ot satan torbacılar içeri alındı , bonzai satanlara 2 sene boyunca hiçbir ekip müdahale etmedi.

Benim bonzai hakkında çok konusacak şeyim var ama dinletecek adam yok türkiyede.

İçene de içtirenede afiyet olsun ne diyelim.

atakan is on fire... Biri atakan'ı durdursun

Abi birseye benzese icim yanmayacakkk yani

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

beyler bu bonzai iyi biseye benziyo guzel kafa yapiyosa bizde deneyelim siparis edebilecek bir online site varmiydi

Geri
Üst Alt