Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.736
- 21.748
- 3.553

Galatasaray'ın 30 Eylül 2014 itibarıyla net borç alacak farkının, 811,5 milyon liraya ulaştığı açıklandı.
Detaylar GSC Portal'da!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irak dolarına çevirelim bence
Bu baslikta neyin kafasi yasaniliyor anlamadim 600tl+ yillik 200lira vererek kulubun anasini aglatan dedeler derneginin keyfinden bu borclar azalmiyor azalmazda
Evet resmi siteye girip aidatlara bakabilirsin. Cok paylastim forumda.nedir bu 600 tl + yıllık 200 tl renkdaş? üyelerin ödedikleri aidatlar mı?
Evet resmi siteye girip aidatlara bakabilirsin. Cok paylastim forumda.
Ayda 20liraya herhangi bi dernegin kapisindan bile alinilmayan ulkede. 110yillik koca kulubun uyesi olunabiliyor
Rivanin degeri 300 milyon dollar mi ?!
sat gitsin acilen. kapat borcu daha cok beklemeden. faizler ile yoksa daha cok büyür bu borc.
Floryayida sat gitsin mümkünse. git baska yerde campini kur futbol takimi olarak.
artiya gecersin üstelik sonra ciddi cekilde ki yeni rivalar ala bilirsin 1-2 tane bir yerlerden.
Borc borc , sanki sorun.
Galatasaray lise mezunuysan ola bilirsin ancak o fiyata. sen ben 10 bin tl galiba yanilmiyorsam ki buda okadar kolay degil. kriterler var
Riva şu an olduğu gibi proje geliştirilmeden satılırsa 150 milyon $ a zor satarsınız. rivanın projelendirilip geliri 250-300 milyon$a çıkarmak gerekir. aceleci olup büyük hatalar yapılmamalı. florya ise muamma. florya ile ilgili ne sorun var bilmiyorum ama oranın da yine projelendirilerek hasılat paylaştırma ile elden çıkarılması gerekiyor. diğer türlü en etkin ve verimli kullanmış olmayız elimizdeki gayrimenkulleri.
Normal uyelere 10bin evet neye yarar. Sen hem Galatasaray adini kullan milyonlarca lira kazan. Hemde 600lira ile uye ol.Galatasaray lise mezunuysan ola bilirsin ancak o fiyata. sen ben 10 bin tl galiba yanilmiyorsam ki buda okadar kolay degil. kriterler var