GSC Portal Borç Aslan'ın Kamçısı!

Alpay Asma

Şef Gümüş Kıvrım
26700807.jpg

Galatasaray'ın 30 Eylül 2014 itibarıyla net borç alacak farkının, 811,5 milyon liraya ulaştığı açıklandı.

Detaylar GSC Portal'da!

2006nın gazete manşetleri.

sneijderi satıp gelen parayı iddaaya basalım borçları kapatırız

Galatasaray' ın battığını düşünmek biraz medyanın oyununa gelmek olur. Ama kimseninde bu klübü zarara uğratmaya hakkı yok.

Bizdeki taşınamaz mallar ve öz sermaye bu borcu öder üstüne bu kadar parada kasaya atar. Ama gel gör ki bu tür şeyler için divandan olumlu bir karar çıkmaz ve bu konuda uğraşacak, proje üretecek müteşebbis yönetimde çıkmaz.

Ancak ortada ağlarlar. Ağlayacağına değerlendirsene, proje üretsene kardeşim. Ha bu tür sermayeler için klüplerin zenginleşmesini hükümet engelliyor ve istemiyor, iznin çıkmasında karşı ama başka şeyler yapılabilir.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Real - Barca - UTD kulüpleri finansal ve yönetimsel hangi sistemi kullanıyorsa biz de geçmeliyiz bi an önce..

Mesele borçtan ziyade sermayemizin çöp olmasi. Eger sen 50 bin kisilik stadyumu doldurabiliyorsan, sampiyonluk ve sl gelirlerini alabiliyorsan borcu kapatabilirsin. Ama bu takimla stadi ne doldururuz ne de primleri kapabiliriz. Selçuk&Burak ikilisini takimdan gönderip yeni bir yapilanmaya gidelmesi yerine bunlara kulübün anahtarini vermeleri çok kritik bir hata oldu.

o değil de gs üyelerinin arasında ne dandik insanlar var be. biri çıkmış sneijder oynamıyormuş, diğeri çıkmış sponsorluk parası 2030 a kadar temlik edilmiş. ulan sponsorluk anlaşması 1-2 yıllık neyi 2030 a kadar temlik ediyosun. ordan biri çıkmış fikri geliyomuş, geldikçe proje üreticem burdan anlatıcam diyor, salon boşalıyor adam konuşma alıyor, ne egoymuş be; çok da lazımdı senin proje fikrin. dandik dandik, kendini tatmin etmek isteyen megalomanlar, büyükbaşlar. türkiyenin ve gs nin bu hale gelmesinde ve bir gıdım ilerleyememesinde bizatihi katkısı olmuş adamlar biz yaptık biz sıvarız biz mum dikeriz aklında. hayroviçmiş amrabatmış. ulan siz galatasarayın parasıyla aldığı, sonra beceriksizce bakamadığı, bu yüzden de devlete üst kullanım hakkı karşılığında bakım için verilen stadın, o günlerde para etmeyen ama bugün milyarlar eden Ali Sami Yenin arsası bedavaya düşürülürken neredeydiniz acaba. Ünal Aysal çok kötü de çok kötü, adam iyi kötü çeviriyordu. siz daha itiraz ettiğiniz şeyi doğru dürüst bilmiyorsunuz. neyse ki sonunda Duygun Yarsuvat başkan ki çok büyük insan, bir abide, beyinlerine beyinlerine çaktı da cevapları da ''iyi adamlar da varmış'' dedim. ve anladım ki ''yarısı kırılsa kimsenin umrunda olmayacağı ülkemizin büyükbaşları'' zevatından hiçbir farkları yok. gs bu koşullarda çok çok iyi, Allah yardım ediyor anlaşılan.

Bu baslikta neyin kafasi yasaniliyor anlamadim 600tl+ yillik 200lira vererek kulubun anasini aglatan dedeler derneginin keyfinden bu borclar azalmiyor azalmazda

Rivanin degeri 300 milyon dollar mi ?!
sat gitsin acilen. kapat borcu daha cok beklemeden. faizler ile yoksa daha cok büyür bu borc.
Floryayida sat gitsin mümkünse. git baska yerde campini kur futbol takimi olarak.
artiya gecersin üstelik sonra ciddi cekilde ki yeni rivalar ala bilirsin 1-2 tane bir yerlerden.
Borc borc , sanki sorun.

nedir bu 600 tl + yıllık 200 tl renkdaş? üyelerin ödedikleri aidatlar mı?
Evet resmi siteye girip aidatlara bakabilirsin. Cok paylastim forumda.
Ayda 20liraya herhangi bi dernegin kapisindan bile alinilmayan ulkede. 110yillik koca kulubun uyesi olunabiliyor

Evet resmi siteye girip aidatlara bakabilirsin. Cok paylastim forumda.
Ayda 20liraya herhangi bi dernegin kapisindan bile alinilmayan ulkede. 110yillik koca kulubun uyesi olunabiliyor

Galatasaray lise mezunuysan ola bilirsin ancak o fiyata. sen ben 10 bin tl galiba yanilmiyorsam ki buda okadar kolay degil. kriterler var

Rivanin degeri 300 milyon dollar mi ?!
sat gitsin acilen. kapat borcu daha cok beklemeden. faizler ile yoksa daha cok büyür bu borc.
Floryayida sat gitsin mümkünse. git baska yerde campini kur futbol takimi olarak.
artiya gecersin üstelik sonra ciddi cekilde ki yeni rivalar ala bilirsin 1-2 tane bir yerlerden.
Borc borc , sanki sorun.

Riva şu an olduğu gibi proje geliştirilmeden satılırsa 150 milyon $ a zor satarsınız. rivanın projelendirilip geliri 250-300 milyon$a çıkarmak gerekir. aceleci olup büyük hatalar yapılmamalı. florya ise muamma. florya ile ilgili ne sorun var bilmiyorum ama oranın da yine projelendirilerek hasılat paylaştırma ile elden çıkarılması gerekiyor. diğer türlü en etkin ve verimli kullanmış olmayız elimizdeki gayrimenkulleri.

Galatasaray lise mezunuysan ola bilirsin ancak o fiyata. sen ben 10 bin tl galiba yanilmiyorsam ki buda okadar kolay degil. kriterler var

her zaman söylüyorum. kulübe üye olmak isteyen herkesi üye yapmalılar. üye olma bedeli 5.000 TL yaparsın, kredi kartına taksit yaparsın, yıllık aidatı da 500 TL yaparsın, seçimlerde de taraftarın(üyelerin) demoktatikçe seçtiği kişi başkan olur, 100.000 üye yapsan başlangıçta 500.000.000 TL, sürekli olarak da her yıl düzenli 50.000.000 TL gelirin olur. Bizim ciddi bir biçimde demokratik bir kulüp olmamızın önünün açılması gerekiyor.

Riva şu an olduğu gibi proje geliştirilmeden satılırsa 150 milyon $ a zor satarsınız. rivanın projelendirilip geliri 250-300 milyon$a çıkarmak gerekir. aceleci olup büyük hatalar yapılmamalı. florya ise muamma. florya ile ilgili ne sorun var bilmiyorum ama oranın da yine projelendirilerek hasılat paylaştırma ile elden çıkarılması gerekiyor. diğer türlü en etkin ve verimli kullanmış olmayız elimizdeki gayrimenkulleri.

150 azmis ciddiden. projede kac yildir konusluyor ama ilerleme halen yok.
borcu kapatmak gerekir bir cekilde. florya ne kadar eder acaba nakit satisdan ?!
Galatasarayin kasasi uzun vaadeli projelere sadece musait mi acaba asil soru bu. borc gittikce büyümekde.

Normal uyelere 10bin evet neye yarar. Sen hem Galatasaray adini kullan milyonlarca lira kazan. Hemde 600lira ile uye ol.
Hadi uyeligede bisey demiyorum. Yillik aidat herkese 200lira yahu. En dueuk kombinenin bin lira oldugu yerde. Koca kulube uyelik 200lira. 2000lira yap sanki Veremezler. Uye sayisini 2 katina cikart. Yilda 60milyon turk lirasi kazanc.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt