Bordeaux Başkanı Lopez'den Mohamed'e Mesaj: "Biz onun yanındayız"

yavsaga bak çok istiyorsan verirsin 15 milyon euro alırsın.

biz saha içinde saha dışında.... yaklaşık 2 milyon yuro için adamı kovalarken... ilginç..

Bu haberden sonra terim e hak verdim. Mustafa yı çok sevmeme rağmen dün onun için üzüldüğüme üzülüyorum şimdi.

MM in profesyonelliği içselleştirememiş, aklı Ligue 1 de kalmış, en ufak bir olumsuzlukta Fransa aşkı depreştiği, motivasyonu düştüğü için Hocanın gözünden de düşmüş olması ihtimali niye hiç düşünülmüyor, ben de bunu anlayamıyorum?!..Ki geldiği lig de profesyonellik seviyesi açısından saçma sapan bir yer ve 23 yaşına kadar orada bile fazla bir maç oynamışlığı, parıldamışlığı yok; potansiyeli için alındı diye keyfini bekleyecek halimiz hiç yok, kusura bakmasın...

Hoca çok isteyerek aldırdığı bir futbolcuyu niye harcamaya çalışsın? Şu anki görüntüsüyle Diagne' yi tercih etmesini net haklı buluyorum; oyuna katılması, konsantrasyonu filan şaşırtıcı derecede iyi. Falcao beklentinin yarısını karşılayabilmiş olsa, MM in ilk 11 şansı baştan biterdi zaten. Nereye geldiğinin farkında değil anlaşılan...

Hocayı eleştirmek için o kadar çok argüman var ve bunları hep dile getiriyoruz ki, düz mantıkla ve yerli-yersiz fırsat kollamamıza hiç gerek yok...

Fransızlar bu arablara, dillerinden başka hiçbir şey vermemiş..

iyileri de vardır ama birçoğu bu şekilde

İş ahlakından uzak, medeniyete karşı olan tutumları ortada..

Kurallara da uymazlar..

Etien metien geldiğinde azmandı
Şimdi bordo morda ayağına yine azmanlık yapr inş

Zamaleke kalsa bunlara hayatta vermez muhammedi ki bence çok haklılar çok saçma sapan açıklamalar yapıyorlar.. ulan sanane sen kimsin oyuncunun yanındayız diyorsun hayırdır?

Acaba Benfica taraftarı da bizim için gedson hakkında aynı şeyleri söylüyor mudur

•quod erat demonstrandum•

Ocak da tekmeyi basalım buna, cok üzgünmüs beyefendi, sanki 3. Lig de asgari ücrete oynuyor, zaten zamalek st ettiene gıcık olmasaydı oraya gitmek istiyodu eleman

Acaba Benfica taraftarı da bizim için gedson hakkında aynı şeyleri söylüyor mudur

•quod erat demonstrandum•
Hocaya sallayanlar bile var oynatmıyor diye.Bir kaç yoruma bakarsanız çoğu kalsın yada kaç kurtar kendini diyor.

Terim forma falan vermez buna 6 ay sadece antremana çıkar.

Zannedersin IŞİD'in eline rehin düşmüş neyin sempatisi lan bu?

Geri
Üst Alt