Bordeaux, Mostafa Mohamed İçin Resmi Teklif Yaptı İddiası

Umarim alamazlar, ben kalmasindan yanayim. Elimizdede bence kesinlikle patlamaz. Tek eksigi gole kavusmak, bir kac gol atsa pes pese. Acildiktan sonra devami gelecektir, yeterki ilk 11'de yerini alsin. Örnegin bir gol atiktan sonra bir dahaki macta 80'den sonra maca alinmamali. Devamlilikla ilk 11'de yerini aldikca acilacaktir.

Yazıklar olsun! Nisan ayının sonundan beri planlı bir kötülük vardı Mohammede karşı. Sonunda başını yedi. Tez zamanda inşallah takımdan ayrılırsın. Nefretimdin, kinim oldun artık. Yeter, yediğin oyuncular buradan aya ulaştı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gittiği takımın forvetinde son maç koreli bi lavukla 18 lik bi çömez oynamış 4-0 yenilmişler. Tam takımna gidiyo adamları yok forvette her maç oynar kötüde oynasa alınmaz böylece gelişimini tamamlar, doğru tercih.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mostafa Mohamed'in Bordeaux'da sağlık kontrollerinden geçmesine karşın oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Zamalek, Galatasaray'ın 'satın alma opsiyonunu zamanında ödememesi' nedeniyle opsiyonu şu anda etkinleştirmeyi reddediyor. (RMC Sport)

Kafası çok karışacak kaldığı için. Kalmasının tek kötü yanı o. Eski performansıyla oynar mı şüphelerim var.

Uğruna helak olunacak bir santrfor olduğunu düşünmüyorum. Belki en çok eleştirenlerden biri olduğum Fatih Terim' e saplama fırsatı olarak görüyor büyük çoğunluk. Her olayı ayrı değerlendirecek olgunluğa erişmek kolay olmuyor tabii...

Daha birkaç yıl önce Bruma için ne methiyeler düzülüyor, 30 lar 50 ler havada uçuşuyordu. Asla top class futbolcu olamayacağını söylediğimde alaysı tepkiler gösterenler adını bile anmadı bu transfer döneminde, istense çok kolaydı transferi...Mostafa' nın kariyerinin de benzer bir seyir izleyeceğini kuvvetle tahmin ediyorum...

Uğruna helak olunacak bir santrfor olduğunu düşünmüyorum. Belki en çok eleştirenlerden biri olduğum Fatih Terim' e saplama fırsatı olarak görüyor büyük çoğunluk. Her olayı ayrı değerlendirecek olgunluğa erişmek kolay olmuyor tabii...

Daha birkaç yıl önce Bruma için ne methiyeler düzülüyor, 30 lar 50 ler havada uçuşuyordu. Asla top class futbolcu olamayacağını söylediğimde alaysı tepkiler gösterenler adını bile anmadı bu transfer döneminde, istense çok kolaydı transferi...Mostafa' nın kariyerinin de benzer bir seyir izleyeceğini kuvvetle tahmin ediyorum...
Şimdi bir de satılmaz ise u lar r ler havada uçuşacak 😂

Aynen sen de aksini kanıtlayamazsın ama eminim ki bir fikrin vardır bro ;) (y)

Fikrim var ama varsayimlar ustunden ahh-vahh ya da 10 atar 3 ceker 5 yapar demezdim. Yani fikrine saygim sonsuz, ama bu varsayim fikirden ote. Gercek bir "fact" verilmesi gerekirse, yanilmiyorsam St.Johnstone ilk maci ve Randers maclarinda dedigin gibi sure almasina karsin 3-5 gol sallayamadi. Diagne cok daha etkili oynadi, tarafisz oluyorum ki Diagne'yi daha az severim acikcasi.

Geri
Üst Alt