Bordeaux, Mostafa Mohamed İçin Resmi Teklif Yaptı İddiası

Yahu gitmek istemediği takdirde gitmez. Ocağa kadar denilip gazlanıyor iyi oynasın diye aldıran da hoca ki çocuğu niye yollasın

Bence Fatih hocanın kalıp kalmayacağına kendisi karar verecek derken, Mustafa'nın gitmek istediğini hocaya ilettiğini hocaninda bu sebepten kalıp kalmayacağına kendisi karar verecek dediğini düşünüyorum, ayrıca adam ailesini de getirmemiş. Ve bize gelirken de Fransa'ya gitmek istediğine dair haberler vardı. Neticede üzüldüm fakat yerine kim alınacak o daha önemli benim icin

noldu bunda simdi. gö denilen serefsiz yine mi beceremedi

Screenshot_20210831-095644.webp

İyi oldu. şu pozisyonda bile araya kaçmaktan aciz bir herifdi. Kesinlikle kafası baska bir yerdeydi yolu acik olsun

Bir kaç sene sonra Fransa'da Monaco veya Lyon a gider.Daha sonra da (şansı yaver giderse) Avrupanın kalbur üstü takımlarına transfer yapar.Bizde Halil Dervişoğlu nun bonservisi elimizde nasıl patladı , Kasımpaşa ya kiralansada kurtulsak diye düşünür dururuz.

Değerini bulan herkes gidebilir ,fakat bunun yeri ve zamanı var. Sezon başladıktan sonra bu tip as kadrodan oyuncu satılmamalı. Birde biz bu adamları oynatıp parlatıp satmalıyız.

Kasımpaşa maçının ilk yarısında saha da olsa maç en az 5-0 olmuştu. 3 maç üst üste ligde oynatmadan satan takımı satar. Yarın öbür gün + 50 Milyon euroya satarlar biz de bize ne kadar pay vereceklerinin hesabını yaparız.

Varsayımlar mantıklı çıkarımlar değil. Geçti gitti, bunu kanıtlayamazsın.

Geri
Üst Alt