- 3 Temmuz 2012
- 139.464
- 87.916
- 5.338
terim kendimi oynucakmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine suclu baskalari ama hocamizda hic suc yok.Ben mo olsam, mülteci botuna atlayip yunan adalarinda suan nefes almistim.
Zarar komple Terim'e yazar, ama twitter'de hocamızın askerleri komple sucu menajere yüklemeye çalışıyor (gssevgisi), sonunda yine hocamiz hâkli çıkacaktır :red:
Düşününce Haaland iyi ki gelmemiş diyorum 6 ay sonra Mostafa gibi olurdu onun da sonuKariyeri için en iyisini yapıyor terimin elinde madara olacaktı yakında diğer gençlerde kaçmak isterse şaşırmayın evladı ardayla mutlu yaşarlar o zaman
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sizde hemen hocama suc bulun. Arda neden mutsuz olmuyor? Mesela Emre Akbaba? Keza Omer Bayram? Hocam futbolcu dostudur. Pisikolojisttir. Topcunun ruhundan anlar
falcao da varKaldık mı Diagne ve Halil ( olursa )..
Yine hüsran, yediremiyorum Mostafa' nın bu şekilde harcanmasını
Nöbet kitlenince hamamböceği gibi ortalığa saçıldık iyi mi![]()
Ben ille tutacak dediğimi sanmıyorum attığım yorumda. O kadar izleyip, proje diyip getirdiğin genç oyuncuyu bir sezonu doldurmadan yollayacak ne yaşanmış olabilir?Her futbolcu tutacak diye bir kaide mı var ? Dil sorunu yaşamış olabilir ülkeye alışmamış olabilir vs sadece zamanlama yanlış diyebiliriz ancak transfer sezonu bitmedi umarım alternatif düşünülmüştür
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu resim yeni deme bana