Bordeaux, Mostafa Mohamed İçin Resmi Teklif Yaptı İddiası

İstemiyor ne gökhan,burası halı saha takımımı

Ne güzel ya istemiyor o yüzden gidiyor,evet bizde kalmayı istemiyo belli ama niye istemiyor problem burda

Mohamed mutsuz ama arda mutlu,oynamayan akbaba ömer falcao babel feg hepsi mutlu ama mohamed mutsuz bokluk burada zaten

evet değiştirmeyeceğimzi şeylerden önce değiştirebileceğimiz şeylere yorum yapmak lazım. terim mi gidecek abi kafaya esip bu mu yani gerçekçi beklentiniz? adam ben bırakıyorum diyene kadar kalacak, mutsuz olan mustafa da durdukça daha perte çıkacak. terim gitmiyorsa kalmak istemeyen adamın önünü açmak hem madden, hem de manen daha doğru tercih. feg bile mutluyken muhammed mutsuzsa olayın başka boyutları da vardır ama bilmediğimiz işler hakkında yorum yapmayalım şimdi. zamanında arda da gitmek istiyordu, terim önünde durmadı, hem arda büyük topçu oldu, hem de terim'in galatasaray'ı onun yokluğuna rağmen avrupa'da son kez iş yaptı. gitmek isteyip önünde durulan adamın zararı, kalmak isteyip yarım ayak top oynayan heriften bile fazla olur.

geçenlerde gomis kulübünden ayrıldı haberleri okumuştum... hala daha bir takımla anlaşma yapmaması akılımda soru işaretiydi... bu gün Muhammet gidince acaba gomis mi gelecek diye bir fikir hasıl oldu.

8 Mio iyi para hemen satsınlar, sonra Gedson'a gömsünler parayı.

Rengo bu adama daha 4.5 milyon bonseevis ödememiz lazim.yani sana kalan 3.5 😂😂 o 3.5 dan 2 milyonda kiralama bedelini cek ne kaldi🤣

Söylentilere göre yetiştirme bedelini de karşılayacaklarmış, ona göre yorumladım. Gedson gelecekse feda edilebilir.

2 Mac gol kacirmis , Avrupadan scoutlarin izledigi topcu icin her mactan sonra mal mal aciklamalar yaparsan Adam Hasstir lan der ve gitmek ister.

Söylentilere göre yetiştirme bedelini de karşılayacaklarmış, ona göre yorumladım. Gedson gelecekse feda edilebilir.
Yetistirme bedeli yüzde 5-10 fazla birsey degil. Sen bu adama 6.5 -7 milyon ödüyorsun ve 7-8 e satiyorsun. Olacak is degil valla yazik ya. Adami bi dogru düzgün izleyemedik. Adam makine gibi sakatlanmiyorduda

Yetistirme bedeli yüzde 5-10 fazla birsey degil. Sen bu adama 6.5 -7 milyon ödüyorsun ve 7-8 e satiyorsun. Olacak is degil valla yazik ya. Adami bi dogru düzgün izleyemedik. Adam makine gibi sakatlanmiyorduda

Mustafa için daha öncede yorum yapmıştım. Biz de adam oldukça geriye gitti. Oyun anlayışımız onunla pek uyumlu değil, bize top tutacak bir forvet lazım, pas oyununa katkı sağlayacak biri lazım. Mustafa bu özellikleri karşılamıyor. İlk geldiği zamanlar karşılıyordu ama artık yapamıyor. Bu nedenle gitmesi hem kendisi hem de bizim açısından daha hayırlı gözüküyor.

Mostafa gittikten sonra anlayacaksiniz balon oldugunu

cocugun mental yetersizligi var bikere

Monun gitmek istemesi sencede dogru degilmi? Adama yapilan muameleye bak davranislar filan..
Ben mo olsam, mülteci botuna atlayip yunan adalarinda suan nefes almistim.
Zarar komple Terim'e yazar, ama twitter'de hocamızın askerleri komple sucu menajere yüklemeye çalışıyor (gssevgisi), sonunda yine hocamiz hâkli çıkacaktır :red:

Geri
Üst Alt