Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.613
- 91.765
- 5.093
Hocam Jardel'i mi postalamış?Rezalet!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geretslukunkuyu kim aldı?
Lukunkuyu kimse Fatih Terim almadı demiyor. Sen Terimden nefret edebilirsin. Lakin iftira atman doğru değil. Lukunku ile Jardel arasında 3 seneye yakın süre var.lukunkuyu kim aldı?
terim maçtan sonra istediği oyuncuları koruyor aytaç gibi ama mohammedi bitirmek için elinden geleni yapıyor bunu da yaz..Lukunkuyu kimse Fatih Terim almadı demiyor. Sen Terimden nefret edebilirsin. Lakin iftira atman doğru değil. Lukunku ile Jardel arasında 3 seneye yakın süre var.
Bülent bey ayrıca Romayı Neron da yakmadı bilmenizi isterim.terim maçtan sonra istediği oyuncuları koruyor aytaç gibi ama mohammedi bitirmek için elinden geleni yapıyor bunu da yaz..
Hic utanmiyormusun yahu önce bilgin olmadığı konuda iftira atıp sallıyorsun sonra hiç bisey olmamış gibi konuyu başka yere getirip devam ediyorsun..terim maçtan sonra istediği oyuncuları koruyor aytaç gibi ama mohammedi bitirmek için elinden geleni yapıyor bunu da yaz..
ben öyle hatırlıyorum..yanlışsa bunu düzgün bir biçimde söyleseydi bende kabul ederdim.. ama iftia atıyorsun yalancısın gibi kabaca sözler sarfedildi. terim hayranları fırsat kolluyor adeta.. konu zaten mohammed.. felipe diye birini getirmişti oda kaçıp gitmişti devrearası.. anlatmak istediğim hoca birine kafayı takarsa gönderir..ama seviyorsa en yeteneksiz oyuncuyu bile korur..Hic utanmiyormusun yahu önce bilgin olmadığı konuda iftira atıp sallıyorsun sonra hiç bisey olmamış gibi konuyu başka yere getirip devam ediyorsun..
Asil firsat kollayanlar senin gibiler..bir başarısızlık olsada sallayıp ben demiştim demek için en ufak tokezlemede pusuda bekliyorsunuz..hayir eleştiriye sözüm yok keske doğru düzgün eleştirilmesi gereken noktaları eleştirseniz.alakasiz konularda yalan yanlış argümanlar ile sallıyorsunuz.bu da zaten niyet açısından halis olmadığınızı gösteriyor..neyse ne desek boş bildiğinizi okumaya devam edeceksiniz zaten..ben öyle hatırlıyorum..yanlışsa bunu düzgün bir biçimde söyleseydi bende kabul ederdim.. ama iftia atıyorsun yalancısın gibi kabaca sözler sarfedildi. terim hayranları fırsat kolluyor adeta.. konu zaten mohammed.. felipe diye birini getirmişti oda kaçıp gitmişti devrearası.. anlatmak istediğim hoca birine kafayı takarsa gönderir..ama seviyorsa en yeteneksiz oyuncuyu bile korur..
Arkadaş hem suçlu hem güçlü olmayı nasıl başarıyorsun? Dedik ki yanlış söyledin üstüne basa basa dört kişi sana tarihli olarak bilgilendirme yaptı yine bildiğini okudun. Sonra Google gibi bir nimet aklına geldi sonra Lukunku diyip işin içinden çıkmaya çalıştın. Sen yalan yanlış bilgi vereceksin düzeltince biz Terimci olacağız. Önce tuttuğun kulübün tarihini öğren sonra gel caka sat.ben öyle hatırlıyorum..yanlışsa bunu düzgün bir biçimde söyleseydi bende kabul ederdim.. ama iftia atıyorsun yalancısın gibi kabaca sözler sarfedildi. terim hayranları fırsat kolluyor adeta.. konu zaten mohammed.. felipe diye birini getirmişti oda kaçıp gitmişti devrearası.. anlatmak istediğim hoca birine kafayı takarsa gönderir..ama seviyorsa en yeteneksiz oyuncuyu bile korur..
iftira atmak ayrı yanlış hatırlamak ayrı..lukunkuyu terim aldı.. jardeli göndermedi.. konu anlaşıldı.. yanlış hatırlıyorsun denilseydi herhangi polemiğe gerek yoktu.. ama iftiracısın, yalancısın, utamıyormusun, yüzün kızarmıyor mu gibi kabalıklar yapıldı.. ben burada şimdiye kadar kimseyle polemiğe girmedim kimseyi kıracak laf söylemedim.. ama hiç beklemedik tuhaf birtepki gösterildi.. hocanızın haftalardır yaptığı fiyasko işlerde sesinizi çıkaramadınız bunu bahene ederek içinizi boşalttınız.. siz hocanızın oyun taktiğini, kondisyonunu, forma adaletini ve uzman teknik heyetini anlatın da biraz da öyle utanalım.Arkadaş hem suçlu hem güçlü olmayı nasıl başarıyorsun? Dedik ki yanlış söyledin üstüne basa basa dört kişi sana tarihli olarak bilgilendirme yaptı yine bildiğini okudun. Sonra Google gibi bir nimet aklına geldi sonra Lukunku diyip işin içinden çıkmaya çalıştın. Sen yalan yanlış bilgi vereceksin düzeltince biz Terimci olacağız. Önce tuttuğun kulübün tarihini öğren sonra gel caka sat.
Sonra da skib bırakmıştıSkibbe de Guiza'yı bize iyi sokmuştu
Jardel, Luce zamaninda satildi. Aslinda elestirin hakli ama isimler yanlis.mario jardeli satıp lukunku diye birini almıştı