Tolgun Murat
Sarı Üye
- 29 Kasım 2011
- 894
- 0
- 836
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonlu olup da feneri tutan var mıdır acaba?
var
ama daha garip olanı fenerli olupta sonradan trabzonu tutanını gördüm( adamın ailesi fenerli kendiside bi dönem fenerliydi üstelik karadenizlide değil ama fanatik trabzonlu oldu)
Bu tsliler kadar alçak bir takım yok (fb dışında) . Adamlar bize twitter'dan falan yalvarıyorlar bir mail de siz atın diye . Forumlarına bir giriyorum yok gayse yok gese . Bazıları da fb'yi büyük harflerle yazarken GS'yi küçük harflerle yazmış .
Ulan biz ne yaptıysak size be ? Can düşmanınız , 3 şampiyonluğunuzu çalan fbye o kadar nefret beslemediniz .
Ha oyuncu alıyor muyuz ts'den , alıyoruz ama parasıyla alıyoruz . Selçuk İnan ve Olcan Adını parayla aldık . Burak Yılmaz zaten ts'den ayrılacaktı hatta rusya'dan bir kaç takımla görüşüyordu ama bizle anlaştı . Engin baytar zaten sorunlu oyuncuydu ayrılması kesindi . O kadar para veriyoruz size siz gese falan yazmaya devam edin yarın bir gün de çıkar "abi nolur şu yazıyı şu maillere gönder 2 dakikanı almaz" dersiniz .
Kupanın el değiştirmesini ts için istemiyorum fbyi sevmediğimden istiyorum . yoksa batman petrolspor almış kupayı farketmez benim için .