Bordomavi.Net Sitesi Açılış Görseli

:distracted: izliyorum

Sonuna ama %60ımızı da vereceğiz ekleselermiş

Güzel olmuş beğendim.Köpek sözcüğünü de sarı lacivert yapmışlar.:)

Trabzonlu olup da feneri tutan var mıdır acaba?

Boşuna zırlamasınlar. Üstüne CB seçimlerinde de %80 versinler..

Siyasiler diyorlar sonra gidip AKP'ye oy veriyorlar.

Trabzonlu olup da feneri tutan var mıdır acaba?

var :D

ama daha garip olanı fenerli olupta sonradan trabzonu tutanını gördüm :D ( adamın ailesi fenerli kendiside bi dönem fenerliydi üstelik karadenizlide değil ama fanatik trabzonlu oldu)

Bu tsliler kadar alçak bir takım yok (fb dışında) . Adamlar bize twitter'dan falan yalvarıyorlar bir mail de siz atın diye . Forumlarına bir giriyorum yok gayse yok gese . Bazıları da fb'yi büyük harflerle yazarken GS'yi küçük harflerle yazmış .

Ulan biz ne yaptıysak size be ? Can düşmanınız , 3 şampiyonluğunuzu çalan fbye o kadar nefret beslemediniz .

Ha oyuncu alıyor muyuz ts'den , alıyoruz ama parasıyla alıyoruz . Selçuk İnan ve Olcan Adını parayla aldık . Burak Yılmaz zaten ts'den ayrılacaktı hatta rusya'dan bir kaç takımla görüşüyordu ama bizle anlaştı . Engin baytar zaten sorunlu oyuncuydu ayrılması kesindi . O kadar para veriyoruz size siz gese falan yazmaya devam edin yarın bir gün de çıkar "abi nolur şu yazıyı şu maillere gönder 2 dakikanı almaz" dersiniz .

Kupanın el değiştirmesini ts için istemiyorum fbyi sevmediğimden istiyorum . yoksa batman petrolspor almış kupayı farketmez benim için .

Bu tsliler kadar alçak bir takım yok (fb dışında) . Adamlar bize twitter'dan falan yalvarıyorlar bir mail de siz atın diye . Forumlarına bir giriyorum yok gayse yok gese . Bazıları da fb'yi büyük harflerle yazarken GS'yi küçük harflerle yazmış .

Ulan biz ne yaptıysak size be ? Can düşmanınız , 3 şampiyonluğunuzu çalan fbye o kadar nefret beslemediniz .

Ha oyuncu alıyor muyuz ts'den , alıyoruz ama parasıyla alıyoruz . Selçuk İnan ve Olcan Adını parayla aldık . Burak Yılmaz zaten ts'den ayrılacaktı hatta rusya'dan bir kaç takımla görüşüyordu ama bizle anlaştı . Engin baytar zaten sorunlu oyuncuydu ayrılması kesindi . O kadar para veriyoruz size siz gese falan yazmaya devam edin yarın bir gün de çıkar "abi nolur şu yazıyı şu maillere gönder 2 dakikanı almaz" dersiniz .

Kupanın el değiştirmesini ts için istemiyorum fbyi sevmediğimden istiyorum . yoksa batman petrolspor almış kupayı farketmez benim için .

Şike olaylarından önce ts fb ile çok yakındı taraftar bazında severdi tsliler fblileri bizi pek sevmediklerini bilirim bakma 3 senedir düşman olduklarına

Bunlar en az fenerliler kadar salak yemin ediyorum. O kadar haksizliga, düzembazliga ragmen ve kendilerini futbolu en cok seven sehir olarak ilan etmelerine ragmen gidip sikeyi örtmek icin canla basla ugrasan AKP ye 60% vermek neyin kafasidir arkadas.

Bu hamsi kafalilara hersey müstehak.

Geri
Üst Alt