Borini Galatasaray Yolunda!

Nevzat neresinden salladı acaba.fener alır bunu kesin, Hurma fenerine takdim eder boriniyi.

Seferovic fiyaskosundan sonra bu kez de Midtsjö' nün forvet yahut kanat versiyonu gibi birini bulup getirmelerinden endişe ediyorum. Sözleşmesi 5 ay sonra biteceği için Borini' nin maliyetinin uygun olması beklenir. Hurma' nın olası başka bir kulüple rekabet kızıştırma dümenine gelmemek ve f/p kriterini gözetmek kaydıyla olumlu bakılabilecek bir hamle olur...

bence gerek yok. Şuanda bir forvet (mümkünse yerli) ve bir sol bek ile transfer sezonunu kapatabiliriz.

Boey ve Nelsson tarzı genç ve potansiyelli adamlar lazım, yazın ikisi birden gidebilir. Yeterince tecrübeli oyuncu var takımda bence. Pozisyon icabı da çok ihtiyacımız yok gibi.

Ne olarak düsünülüyor? Forvetse ben buraya genc bir yirtici forvet görmek isterdim opsiyonla kiralik gelen, yok kanat olarak düsünülüyorsa Karamgümrük Lig de kac kere kapali takima karsi oynuyor belki performansi yaniltici olabilir.

Evet beyler. böyle bir transfer var mı yok mu bu işin açıklığa kavuşması gerekiyor.

Geri
Üst Alt