Borjan, Engin'in Bileğine Basıyor l Savunmada İşe Yarayabilir mi?

Cevap: Borjan, Engin'in Bileğine Basıyor l Savunmada İşe Yarayabilir mi?

dün maratonda şansal söyledi bunu penaltı sarı kart olabilir diye. ama tabiki kafa atması çok yanlış. kulübümüzün ağır bir para cezası vermesi gerekir bence.

dün maratonda şansal söyledi bunu penaltı sarı kart olabilir diye. ama tabiki kafa atması çok yanlış. kulübümüzün ağır bir para cezası vermesi gerekir bence.

Penalti sari dogru renkdas. Ama o sezertammi lazertammi her ne Karin agrisi ise bizimkileri en ince noktalari gøruyor. Digerlerini gørmuyor.

tek maça düşer ceza.

Cezayı tek maça indirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Hem Elmander, hem Engin için..

Bu Borjan şerefsizinin yaptığı her hareket tahrik ediciydi zaten.

Ya o kaleciye niye diklendi diye kimse anlatmasın daha ilk dakkalarda Elmandere küfürler edip duruyordu ufak bir pozisyonda bile..

Federasyonun o kaleciyede ceza vermesi gerek çünkü o olayda tahrik var yan hakem kırmızı ver hocam demeyi biliyorda pozisyonun öncesini niye anlatmıyor!

Engin'in durduk yere böyle bir hareket yapacagini sanmiyordum zaten , Engin sinirlenmekte hakli. Borjan denen herif adamin ayagina basiyor. GS'li sporcular ahlakli cocuklardir.

Elmander'in pozisyonuda kartla alakasi yok. Adam görmüyor bile Sivasli oyuncuyu..

ben düşünmüyorum savunmada bizimkilerin bu tahriği söyleyeceğini felan 3 maç geçirirler bizimkilerde izler

Federasyon yaptırana bakmaktan aciz daha.Niye Engin o hareketi yaptı diye bakmaz umrunda olmaz.

Geri
Üst Alt