Boş Kaleye Sıfırdan Gol Atabilir misiniz?

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Evet 0 dan boş kaleye muz şut çıkarabilen arkadaşlar. Lütfen dürüst cevaplayalim

sıfıra gerek yok, buradan çakarım :emrah:

1670504161934.webp

Kac hakkimiz olduguna bagli.

Ilkte atabilir miyim bilemem ama 3 veya 5 deneme hakkimiz olursa rahat atarim diye düsünüyorum. Ek olarak iki ayagimi da kullabiliyorum, daha zayif olan sol ayagimla 2 frikik golü atmisligim vardir amatörde. Solla da atarim diye düsünüyorum 5'den fazla denemeyle :asd:

Son düzenleme:
Gol atmadim ama kullandigim korner ön direkten dönmüstü bir defasinda.

Genc dimaglar bilmez fakat eskiden Televole diye bir program vardi. Televole son zamanlarinda magazin agirlikli bir programa donusmesine ragmen, ilk ciktigi zamanlarda cok fazla futbol icerigi sunardi. O zamanlardan birinde Florya'da Hagi'nin bir goruntusunu izlemistim. Top korner direginin yaklasik 1.5 metre gerisinde idi. Hagi muhabire bakip, "Bak gol!" dedi, vurdu, top dondu ve gol oldu. Hagi oyle bir futbolcuydu. Bu vesile ile kattiklari adina tekrar tesekkur edelim.

1670508273375.webp

Televole 1996 tanitimi:

Kac hakkimiz olduguna bagli.

Ilkte atabilir miyim bilemem ama 3 veya 5 deneme hakkimiz olursa rahat atarim diye düsünüyorum. Ek olarak iki ayagimi da kullabiliyorum, daha zayif olan sol ayagimla 2 frikik golü atmisligim vardir amatörde. Solla da atarim diye düsünüyorum 5'den fazla denemeyle :asd:
frikiği niye ters ayakla vurdun rtas

Geri
Üst Alt