Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.269
- 10.656
- 1.423
Ortasaha lazım, yönetim çıldırdı. İrfan ile üzdüysek alın size Buopendza diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sag tarafta bosluk var ustat
Ogulcan sakat
Emre formsuz
Feg sakat
Akbaba kanatlarda olmuyor
Sag kanat forvet oynatabiliriz cok rahat
Aldık diyelim 19 maç 15 attı 10 tanede bizde atsa sene sonu 20 ye okutursun.
Tutar mı tutmaz mı açık konuş.Heaaaa
Falcao'ya güven olmadığı için olabilir ama falcao girmeden alırsak ceza yeriz.Şimdi gollerine baktım da çok klas golleri var. Aynı seviye de devam ederse 20 tane de bizde atar. Amma velakin kadro planı nası olacak? Neyse orasını da hoca düşünsün
GSC Mobile App
yarın 17 deTransfer sezonu ne zaman bitiyor?
Bunlar güzel şeyler. 4 as forvet çevirdi bu takim 2006 da bi şekilde döner yine. Rekabet güzel olur.Şimdi gollerine baktım da çok klas golleri var. Aynı seviye de devam ederse 20 tane de bizde atar. Amma velakin kadro planı nası olacak? Neyse orasını da hoca düşünsün
GSC Mobile App
o da oyalamaydı belkibenim anlamadığım olay madem 6 milyonumuz halen var neden youfsuf endişimeyi bitirmedik
Irfan Cavcav'a veremedigimiz 10 milyonu illa bir yere gomecekler. Transferleri son gune buraktigimiz her donem bir kazik yiyoruz500klık adamı 10 milyona çakacaklar
bence para büyük bir transfere bekletiliyor olabilir önce irfana beklettik olmayınca künefeye basabilirizo da oyalamaydı belki