Boupendza’ya 6 Milyon Euroluk Teklif!

Çok enteresan ya ligin altını üstüne getiriyor ama geçen sezon Portekiz 2.liginde yedek oyuncuymuş ve hiç gol atamamış 2 sezon öncede Fransa 2.ligindeymiş yine yedek oyuncuymuş ve 4 gol atabilmiş. Yani yarım sezon iyi oynadı diye bu kadar yüksek bonservis ödemek aptallık olur. Çok ciddi risk taşır bu tranfer. Hatay'dan önce 2.ligde bile oynatmamışlar bu adamı. İnşallah böyle yüksek paralar verip transfer etmeyiz bu adamın oluru en fazla 4-5 milyon eurodur.

Bu adamı izleyemedim, gerçekten iyi mi o kadar?

Fifa verilerine baktım. Boş bir topçu gibi duruyor.3-5 maçlık performans ile o paralara çıkmak riskli gibi duruyor.

Adam topcusuna istedigi fiyati ceker, 2 takim 5m teklif etmis kabul etmemisler, neden bize daha aza verilsin, Diagne gibi asla degil, cok atletik, yasi genc, iyi bitirici gelsin.

Ya Bordeaux kaç yıldır her yere gönderdi bunu sonunda bezdi bıraktı. Bilemiyorum yani Diagne gibi bir sene Parlayip sonebilir.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu adamı izleyemedim, gerçekten iyi mi o kadar?

Fifa verilerine baktım. Boş bir topçu gibi duruyor.3-5 maçlık performans ile o paralara çıkmak riskli gibi duruyor.
Hareketli topa ilk dokunuşu iyi sol ayağını sert ve düzgün kullanabiliyor. Tam iş yapabilecek forvet tipi yani. Gollerinin 4 5 tanesi ceza sahası yayı ve catala sert vuruslarla. 1 penaltı golü var. İyi bi uyumu var hatayda bizde ne olur bilmem ama heyecan verici golleri var ne yalan soliyim

GSC Mobile App

Fener alır bunu da..Biz talip olalım yeter ki...

Herkesle fotoğraf çekiliyo başkan abi.İçiniz rahat olsun..
timthumb.php

Yedek olacak topçuya bu paraları vermez hoca gelirse muhtemelen sağ önde oynar ters ayakla

Biz istersek oyuncu kesin kulübüne baskı yapar. Bence olabilir 4 m artı bonus ve takas ile

2022 de bitiyor adamın sözleşmesi başkanları bunun farkında mı acaba
satabiliyorsa satsın 10 milyona

Adam topcusuna istedigi fiyati ceker, 2 takim 5m teklif etmis kabul etmemisler, neden bize daha aza verilsin, Diagne gibi asla degil, cok atletik, yasi genc, iyi bitirici gelsin.
Tabiki istediği fiyatı çekebilir. Ama biz vermeyelim. Diagne'de Amrabat'ta yaptığımız hatayı yapmayalim (ki onların backroundu buna göre çok daha iyiydi)
Ayrıca ben bahsedilen yurt dışı kaynaklı 5m tekliflerin de kolpa olduğunu düşünüyorum.

Hareketli topa ilk dokunuşu iyi sol ayağını sert ve düzgün kullanabiliyor. Tam iş yapabilecek forvet tipi yani. Gollerinin 4 5 tanesi ceza sahası yayı ve catala sert vuruslarla. 1 penaltı golü var. İyi bi uyumu var hatayda bizde ne olur bilmem ama heyecan verici golleri var ne yalan soliyim

GSC Mobile App

Hayırlı düşünelim hayırlı olsun. Bazı oyuncular birden hemen gelişebiliyor. Bir golcünün ceza sahası dışından düzgün vuruşlar yapması önemli bir özellik.

Geri
Üst Alt