GSCimbom
Üye Görüşü Böyle Rezil Bir Futbol İzlemek İstemiyorum!
Batıkan Kanarya

Üye GörüşüBöyle Rezil Bir Futbol İzlemek İstemiyorum! Sayfa 2

Batıkan Kanarya ·

Cevap
58
Okunma
2,1K
Sayfa
2/3
Sezon başı yapılanması olmadı. Oynayan oyunculara çok yük bindi. Şu dönem ortasını güzel geçirirsek vites arttıracağız. Çok sık maç yapıyoruz ve 13 14 kişi falan oynuyor aşağı yukarı. Önemli olan şu zamanları iyi geçirip son çeyreğe iyi girmek.

Hakem doğru kartlari verseydi herifler öyle dan dun tekme tokat girebilirler miydi? Maci skora göre yorumluyorsunuz ama bunlar çok önemli. Bak dün nasıl sindirdiler rizenin oyununu kartlarla. Şu ardaya önden karti verse etse lungoyiyi sorescuyu atsa şu mac 5lik olurdu

aga 3 bölgeye yerleşip 2 hücum varyasyonu yapamadık lan defanstan salla topu osimhene yeter lan

Son maçlarda takım defansif olarak daha toplu. Bu maçta da rakibin yüzde yüzlük bir pozisyonu yok bence.
Önceki maçlar atıyorduk ama bir o kadar da yiyorduk. Daha az gol yememizi tercih ederim.

Hoca farkında

Bakalım zaten önümüzdeki aylarda da istediğini uygulayamazsa bundan sonra ilk başarısızlıkta gider
Başarısız olma şansı yok ki

5-10-20 verdirip oyuncu aldırıp beğenmediğinde değiştirebilme imlkanına sahip

İcardi düşüyo bats getiriliyo bats düşüyo osi getiriliyo osi düşüyo morata getiriliyo

Süper lig gibi rezil bir ligde ********************* zoruylada olsa kazanıyosun zaten

Mou bir iki maç takılıp kovulup tazminat almak için yırtınıyo ama nesryiler dzekolar maximinler fredler talişkalar eline tutuşturulduğu için müthiş çabasına rağmen bir türlü ligden kopartamıyo fbyi çünkü bireysel kaliteler lig standardına göre çok yukarda berbat oyun oynatmaları bile başarısız olmalarına yetmiyo

Bir savaş var (lig)

Okanın elinde binbir türlü silahlar son teçhizatlar her şey tastamam

Düşmanlarda da(ligin diğer takımları) tırnak makası var

Ona rağmen zar zor öldürüyo düşmanı büyük kepazelik var ortada da kulüpteki herkesi nasıl zehirlediyse kimse sen napıyosun diyip hesap sormuyo ama sosyal medyada çok büyük tepki var kendisine kimse beğenmiyo ve güvenmiyo

Başarısız olma şansı yok ki

5-10-20 verdirip oyuncu aldırıp beğenmediğinde değiştirebilme imlkanına sahip

İcardi düşüyo bats getiriliyo bats düşüyo osi getiriliyo osi düşüyo morata getiriliyo

Süper lig gibi rezil bir ligde ********************* zoruylada olsa kazanıyosun zaten

Mou bir iki maç takılıp kovulup tazminat almak için yırtınıyo ama nesryiler dzekolar maximinler fredler talişkalar eline tutuşturulduğu için müthiş çabasına rağmen bir türlü ligden kopartamıyo fbyi çünkü bireysel kaliteler lig standardına göre çok yukarda berbat oyun oynatmaları bile başarısız olmalarına yetmiyo

Bir savaş var (lig)

Okanın elinde binbir türlü silahlar son teçhizatlar her şey tastamam

Düşmanlarda da(ligin diğer takımları) tırnak makası var

Ona rağmen zar zor öldürüyo düşmanı büyük kepazelik var ortada da kulüpteki herkesi nasıl zehirlediyse kimse sen napıyosun diyip hesap sormuyo ama sosyal medyada çok büyük tepki var kendisine kimse beğenmiyo ve güvenmiyo
Bence tüketim çağının sonuna geldik. Yazın son birkaç kurşun sıkar ondan sonra hala kadro yetersiz fln gibi bir muhabbet dönüyosa transfer yapılmaz. Transfer yapılamayınca da ilerleyemez. Bekleyip göreceğiz işte

Senden önce sallamaya başladım ben bu herife. Fakat gerçek manada başarısız olarak gitmeli gidecekse. Ayrıca 3-4-1-2'si bir şeyler vaat ediyodu bi dönem. Onu yakalayabilecek mi bakalım izleyelim görelim

Ceza sahasına korner harici 2 oyuncu sokamiyoruz böyle büyük takım olunmaz.
Uzun top ile nereye kadar gidecek bu takım.
Oyuncuya dayalı bir sistem ile basari anca ligde gelir ki bu sene lig Bike tehlikeli

Transfer süreci herkesin konsantrasyonunu bozdu. Herkes müsterih olsun.

Bu sene söke söke şampiyonuz.

2 sene üst üste lider takım ve yine 6 puan öndeyiz. Bazen düşüşler olacaktır.

Rakip 9 kişi kalmalıyken kalmıyor. Kaç haftadır hakemlere karşı da oynuyorsun. Takımda gerek sezon başındaki yapılanma gerekse Okan hocanın yanlışları yüzünden rotasyon doğru dürüst sağlanmadı ve bazı oyuncuları çok yük bindi doğal olarak düşüşler oldu zaten ligde sabit bir performans olmaz sezon içinde yükseliş düşüşler dünyanın her takımında olur. Bir de çok pozisyon harcıyoruz ondan dolayı da rakibin gardını indiremiyoruz ki İcardi'yi en çok aradığımız nokta burada. Osimhen bu konuda çok kaçırıyor. Acımasız tamamen Okan hoca nefreti üzerine yapılan bir yorum olarak görüyorum yorumu.

takımın savunma krizini çözmesi gerekiyordu o konudaki özgüveni toplayacaksak 3-4 maç rezalet futbol izlemeye okeyim, hücumu bi şekilde çözeriz

Geri