Üye Görüşü Böyle Rezil Bir Futbol İzlemek İstemiyorum!

en iyi ihtimalle 8 kişi oynaması gerekiyordu rakibin ve bunlar futbolun içinde olan şeyler rakipten 2-3 kişi net atılmalıysa demekki bazı şeyler doğru yapılmış.Futbolun olduğu ülkelerde rakip eksik kalıyor direnci kırılıyor 4-5 tane atıyorsun şu maçta o normalde.Hakemle beraber rakibi üst üste koyup farklı kazanamayız sürekli

Okudugum yorumlar halis mi? Neyse yazmiyorum, he bok gibi oynadik.

Bence tüketim çağının sonuna geldik. Yazın son birkaç kurşun sıkar ondan sonra hala kadro yetersiz fln gibi bir muhabbet dönüyosa transfer yapılmaz. Transfer yapılamayınca da ilerleyemez. Bekleyip göreceğiz işte

Senden önce sallamaya başladım ben bu herife. Fakat gerçek manada başarısız olarak gitmeli gidecekse. Ayrıca 3-4-1-2'si bir şeyler vaat ediyodu bi dönem. Onu yakalayabilecek mi bakalım izleyelim görelim
Gelmedik malesef elimiz daha da rahatlayacak bb şu bu sebeplerle

Çok ciddi bir parayı çöpe attırdı,şlye gidemeyip 40m da aldıramadı,bunların acısını ilerde yaşayacaz şu an değil,para varken harcıyoruz bir gün bittiğinde dank edecek insanların kafasına ama çok geç olacak

3412-4231 üstünde durulacak şeyler değil alt tarafı diziliş,en iyi oynadığımız denilen totnım maçında pil bitince 3-3 e yakalanıyoduk bugün antep bizden x2 pozisyona girdi yine 3lüydük,sezonun en iyi topu fb maçında oynandı orda 4lüydün,her dizilişin getirdiği taktiksel bir oyun var bizimki dünyadan bir haber olduğu için bunları bilmiyor,3412 oynayınca inter gibi oynayacağını sanıyo by taktik dehası da senin süreki oynadığın şey çıkarken topu dik,top rakipteyken de ileri fazla oyuncu gönderip pres yapıyomuş gibi gözük

Bi bok oynadığımız da taktik de hiçbir şey yok

Sara araya salarsa oyun zannediyoruz hepsi bu

3 puan aldığımız müddetçe oyun zerre kadar umrumda değil. İsterse 1 gol atıp geri kalan tüm zaman boyunca top çevirsin bizimkiler.

Etmeyin, bu maçtaki oyunu beğenmek neyin kafası? Golü biz değil de Antep atmış olsaydı da maçı çevirirdik diyebiliyor musunuz gönül rahatlığıyla Allah aşkına? Sahadaki futbolcularımızın bile yüz ifadeleri oynadıkları futboldan memnuniyetsizliği yansıtıyor zaten.

Ha, yapılan takviyeler ve eksiklerin de katılmasıyla birlikte çok daha iyi futbol oynayacağımızı umuyoruz elbette. Mevcut durumu konuşuyoruz şu an.

en iyi ihtimalle 8 kişi oynaması gerekiyordu rakibin ve bunlar futbolun içinde olan şeyler rakipten 2-3 kişi net atılmalıysa demekki bazı şeyler doğru yapılmış.Futbolun olduğu ülkelerde rakip eksik kalıyor direnci kırılıyor 4-5 tane atıyorsun şu maçta o normalde.Hakemle beraber rakibi üst üste koyup farklı kazanamayız sürekli
@Feramuz Kayalar burda bile yazdığım yorum çıktı karşıma.Sürekli hocayı eleştiriyorsun diyen feramuz dostum utanır mı acaba ? öyle bir duygu mevcut mudur

Geri
Üst Alt