Boyum Ne Kadar Uzar?

Cevap: Boyum Ne Kadar Uzar?

1.78'im ben. Genelde 1.80 altı kısa gibi bir düsünce var ortalıkta. Cokta rahatsız sayılmam boyumdan.

Kızlar konusuna gelirsek, boya-güldürmeye filan bakmıyolar, para öncelikli şu zamanlarda. :D

Alakası yok ben 1.70'in altındaydım 3 sene önce. Uzadım gayette bi etki yapmadı. Ayrıca bizim salonda bi abi var Growth hormonu uygulandı 28 yaşında 1.86'dan 1.90'a çıktı. Boy uzar yani 18-19'u geçince uzamaz falan gibi saçma bişi düşünmeyin. Bence ideal boy 1.75-1.85 max. Uzun boyu iyi bişey zanneden ergen arkadaşlarımız varsa 20-21 yaşına gelip elizabeth yaparken pişman olurlar muhtemelen:)

Aman sakın böyle şeyler denemeyin 2-10 sene içerisinde karşılaşabileceğiniz hastalıkları yazarım buraya, layn 150 kalsaydım diye ağlarsınız.

1.78'im ben. Genelde 1.80 altı kısa gibi bir düsünce var ortalıkta. Cokta rahatsız sayılmam boyumdan.

Kızlar konusuna gelirsek, boya-güldürmeye filan bakmıyolar, para öncelikli şu zamanlarda. :D

Moralimi bozmakla birebirsiniz arkadaş ya ben 1.74 :(

Olayı kapmışsın önün açık :D

Kızların maksimumu 175 zaten daha uzunu very rare. O yüzden boy diyince akla fiziki olarak boy gelmez kızlarda takılıpda growth hormone falan kullanmayın aman.

Aklin varsa gir insaatta calis. Cuval falan tasi. 185'ten sonrasi zarardir eger basketbola hevesli degilsen.

Bu arada 178 boyla forumun duduk Necmisi ben oluyorum sanirim :lol:

valla 1,91 boyun daha bu yasa kadar bi zararini gormedim.. birkac sene yurtdisinda yasadim hatta.. ozellikle disarda Turkiye genelinden daha uzun insanlarin icinde daha iyi oluyor..

bence erkekler icin 1,95 e kadar zarari yok.. kizlar da 1,80 e kadar kurtariyor.. ondan sonra olcusuz olmaya basliyor, eller cok buyuk, orantısız falan oluyor.. istisnalar var tabi..

tabi bunlarin hic birini kafaya takmasin burdaki gencler.. bunlar hep sekil, gelip gecici seyler, kim oldugunuzla mutlu olmaya bakin..

Geri
Üst Alt