Boyum Ne Kadar Uzar?

Cevap: Boyum Ne Kadar Uzar?

Bu arada 13 yaşında 170 tim sınıfta en uzunlardandım. Yaz ertesi bir geldim önden 2. sırada bulmuştum kendimi :D Bir daha hiç uzamadım tabi sigaranın ve vucut geliştirmenin etkiside vardır illaki.

Herkese tek tek teşekkür edemem burdan topluca söylüyorum bu sorunumu kimseye açamamıştım ama renkdaşlarıma samimiyetle açtım herkese yorumlarından ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim iyi ki varsınız..:)

Herkese tek tek teşekkür edemem burdan topluca söylüyorum bu sorunumu kimseye açamamıştım ama renkdaşlarıma samimiyetle açtım herkese yorumlarından ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim iyi ki varsınız..:)

Takma renktaş :) İkimizde oluruz 1.80 falan :D Olmazsada yapcak bişey yok pek takılcak bişey değil aslında cidden.:)

Ben örnegin cıkcagım kız benden uzun olursa falan kötü olur diye takıyodum.:) Öyle takıntıları olanlar var.:)

tam bu anda monitöre minik bi kelebek konmuş olmalı, hoparlörden de kuş cıvıltıları gelmesi gerek. oldu mu bunlar?

3 bucurlu orta sahayla Fifa futbol kulupleri siralamasinda 1. sirayi goren tek Turk takimi olduk. Bunu da goz ardi etmeyin. Yani kisayim diye komplekse gerek yok.

3 bucurlu orta sahayla Fifa futbol kulupleri siralamasinda 1. sirayi goren tek Turk takimi olduk. Bunu da goz ardi etmeyin. Yani kisayim diye komplekse gerek yok.

Öyle seni tanıdığımdan da değil ama Mete tam senlik cevap olmuş ha:) Yalnız mesajın sonuna Konplyanka'nın boyunu örnek vermeni de beklerdim:D

valla her şeyi gs'ye ve uefa kupasına bağlayabilme gibi üstün bi yeteneğin var, hayranım.

Öyle seni tanıdığımdan da değil ama Mete tam senlik cevap olmuş ha:) Yalnız mesajın sonuna Konplyanka'nın boyunu örnek vermeni de beklerdim:D

Yok ya ben umudu kestim Konoplyanka'dan, daha alamayiz. Bu adami ilk yazdigimda bi cumle kullanmistim; Euro 2012'ye kalirsa ucar gider.

Boyu 176'mis bu arada :ka23:

Evgen Konoplyanka - - transfermarkt.co.uk

valla her şeyi gs'ye ve uefa kupasına bağlayabilme gibi üstün bi yeteneğin var, hayranım.

Hayatimin tanimi Galatasaray dedigimde havadan sudan konusmadigima artik emin olabilirsiniz o zaman. Ama bir kac seneye Sampiyonlar Ligi kupasini kazandigimizda herseyi ona baglayacagim, soz :b5:

poposu yere yakından korkucan derim ve giderim

175-182 Orta boy

183-188 Uzun

188+ Insan üstü

:b5:

çocuğun boyu uzadı siz hala tartışıyorsunuz.

Geri
Üst Alt