Boyunuz Kaç?

Cevap: Boyunuz kaç?

çok uzun boylular her zaman boyunu bilir çünkü çevresinden sürekli "boyun kaç ?", "sen niye basketbolcu olmadın ?" "daha nereye kadar uzayacaksın?" gibi acaip sorulara maruz kalırlar shaq muamelesi görürler :D

o yüzden illaki merak edip bi bakarlar :)

Aynen.......................

Bence cok uzun boylu olmakta saban gibi oluyor.. en ideal 1.85 - 195 arasi max.. kalipli olcan tabi ince degil :D

Cok uzayamadik 1.74

Benden 4 yas kucuk kuzenim 1.94. Babam Amcamdan uzun , annem yengemden 2-3 cm kisa ama ortaya cikarttiklari mamul 1.94 cm ama ben 1.74

Bu boy olayi cok ilginc arkadas...

Sent from my iPhone using Tapatalk

1,83m. Bir aralar aile'nin en uzunuydum, evet bu boy ile. Ta ki kuzenim 18 yasina gelip birden uzayana kadar.

Artik ailede #2 numarayim.

Emin değilim aktarayım;

Askere gitmeden önceki muayenede 1.86 çıktı
Askerdeyken girdiğim muayenede 1.90 çıktı
Kendim ölçtüğümde 1.88 çıktı
Eczanede ölçtüğümde ise 1.87 çıktı

Boyum sorulduğunda soran kişi çok uzun olduğum imasıyla sorduysa 1.90, eşe dosta 1.88; kısa boyluluğunu takan birisi sorduğunda ise üzülmesin diye 1.86 diyorum.

Hayırlı forumlar.

Emin değilim aktarayım;

Boyum sorulduğunda soran kişi çok uzun olduğum imasıyla sorduysa 1.90, eşe dosta 1.88; kısa boyluluğunu takan birisi sorduğunda ise üzülmesin diye 1.86 diyorum.

Hayırlı forumlar.

Borsa gibi mübarek

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Emin değilim aktarayım;

Hayırlı forumlar.

Hocam bir daha olc az gayret 2m cikacaksin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt