- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
2 gün önce pizza söyledim, getiren çocuk abartmıyorum en az 2.20 falandı... Bilginizde bulunsun önemli bir anı bence 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlen şöyle otuzlu yaşlara gel kilonu tekrar sorarız
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Emin değilim aktarayım;
Askere gitmeden önceki muayenede 1.86 çıktı
Askerdeyken girdiğim muayenede 1.90 çıktı
Kendim ölçtüğümde 1.88 çıktı
Eczanede ölçtüğümde ise 1.87 çıktı
Boyum sorulduğunda soran kişi çok uzun olduğum imasıyla sorduysa 1.90, eşe dosta 1.88; kısa boyluluğunu takan birisi sorduğunda ise üzülmesin diye 1.86 diyorum.
Hayırlı forumlar.
Bende gecen yil Istiklal caddesinde Ersan İlyasova'yi Rus bir hatunla gordum adami durdurup fotograf cektiremedim. Sabri'nin Ronaldo'nun etrafinda dondugu gibi dolandim cok caresizceydi2 gün önce pizza söyledim, getiren çocuk abartmıyorum en az 2.20 falandı... Bilginizde bulunsun önemli bir anı bence![]()
Teşekkur Ederiz.swf - YouTubeEmin değilim aktarayım;
Askere gitmeden önceki muayenede 1.86 çıktı
Askerdeyken girdiğim muayenede 1.90 çıktı
Kendim ölçtüğümde 1.88 çıktı
Eczanede ölçtüğümde ise 1.87 çıktı
Boyum sorulduğunda soran kişi çok uzun olduğum imasıyla sorduysa 1.90, eşe dosta 1.88; kısa boyluluğunu takan birisi sorduğunda ise üzülmesin diye 1.86 diyorum.
Hayırlı forumlar.
Serkan Şafak Telif hakkı ihlali var.
Bir an irkildim aklıma Kerim'in mesajı geldi de... Saygılar abi.1.77 - 76 kg...Rahmetli ana-baba 1.67 ve 1.52 idiler, yine buna şükür...
İtiraf edeyim 1.85 civarında olmayı isterdim; 1.65 boyunda olsam hayattaki en büyük kompleksim olurdu muhtemelen...
1.77 - 76 kg...Rahmetli ana-baba 1.67 ve 1.52 idiler, yine buna şükür...
İtiraf edeyim 1.85 civarında olmayı isterdim; 1.65 boyunda olsam hayattaki en büyük kompleksim olurdu muhtemelen...
1.77 - 76 kg...Rahmetli ana-baba 1.67 ve 1.52 idiler, yine buna şükür...

Okumadım, tema nedir?...Erdal Demirkıran'ın Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım adlı kitabını okudun mu?
Okumadım, tema nedir?...