Boyunuz Kaç?

2 gün önce pizza söyledim, getiren çocuk abartmıyorum en az 2.20 falandı... Bilginizde bulunsun önemli bir anı bence :D

Evlen şöyle otuzlu yaşlara gel kilonu tekrar sorarız

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sorma renktaş bir ara 84 kilo oldum ergenliğin baharındayken yüz sivilce kaynıyor yağlı götü göbeği salmıştım sonra yemeyi kestim kesinlikle uzun zamandır tam doymadan sofradan kalkmaya çalışıyorum her iki günde bir kardiyo+güç antremanları yapıyorum göbek filan tamemen eridi artık inşallah böyle devam edebilirim

Kucukken kisa olan genellikle 1.80 ustu oluyorlar gelisimlerini tamamlayinca. Cabuk uzayanlarda gelisimlerini erken tamamliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emin değilim aktarayım;

Askere gitmeden önceki muayenede 1.86 çıktı
Askerdeyken girdiğim muayenede 1.90 çıktı
Kendim ölçtüğümde 1.88 çıktı
Eczanede ölçtüğümde ise 1.87 çıktı

Boyum sorulduğunda soran kişi çok uzun olduğum imasıyla sorduysa 1.90, eşe dosta 1.88; kısa boyluluğunu takan birisi sorduğunda ise üzülmesin diye 1.86 diyorum.

Hayırlı forumlar.

Erkek Talebelerle Canlı Yayında Guzel Sohbet Etmek - Adnan Oktar - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

2 gün önce pizza söyledim, getiren çocuk abartmıyorum en az 2.20 falandı... Bilginizde bulunsun önemli bir anı bence :D
Bende gecen yil Istiklal caddesinde Ersan İlyasova'yi Rus bir hatunla gordum adami durdurup fotograf cektiremedim. Sabri'nin Ronaldo'nun etrafinda dondugu gibi dolandim cok caresizceydi :(

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Cocukken Turkiye tatilinden geri donerken Hidayet Turkoglunu gormustum. Boy belki 162 falan yeminle gokyuzune bakar gibi bakiyordum adama. Imza almaya gitmistim ama ne maalesef kalemin murekkebi bitmis. O kadar boyda iyi degil yalniz. Benim Kuzen 1.94 o bile bazi arabalara zor sigiyor. Basketcileri dusunemiyorum bile.

Emin değilim aktarayım;

Askere gitmeden önceki muayenede 1.86 çıktı
Askerdeyken girdiğim muayenede 1.90 çıktı
Kendim ölçtüğümde 1.88 çıktı
Eczanede ölçtüğümde ise 1.87 çıktı

Boyum sorulduğunda soran kişi çok uzun olduğum imasıyla sorduysa 1.90, eşe dosta 1.88; kısa boyluluğunu takan birisi sorduğunda ise üzülmesin diye 1.86 diyorum.

Hayırlı forumlar.
Teşekkur Ederiz.swf - YouTube

1.77 - 76 kg...Rahmetli ana-baba 1.67 ve 1.52 idiler, yine buna şükür...

İtiraf edeyim 1.85 civarında olmayı isterdim; 1.65 boyunda olsam hayattaki en büyük kompleksim olurdu muhtemelen...

İtiraf edeyim 1.85 civarında olmayı isterdim; 1.65 boyunda olsam hayattaki en büyük kompleksim olurdu muhtemelen...
Bir an irkildim aklıma Kerim'in mesajı geldi de... Saygılar abi.

Oncellikle buyuklerimin mekani cennet olsun Abi ins

Abi sen yine iyi uzamissin. Benim babam 1.76 ama ben 1.75

Babam kadar uzayamadik. Amcam 1.75 ama kuzenim yani oglu 1.94

Bu boy isleri garip isler cidden

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt