Boyunuz Kaç?

Onemli olan boyu degil islevi diyerek, kisa renkdashlarimizin yuregine su serpelim.

beratın boyu kaçtı acaba

bir berat birde mahmut yuldakuran , nerdesiniiz beyler.
berat alp yalman oldu sanırım

Kellogs yiyen almancilar yazmasın artık şu tipleri görelim bir :D
sahin-k.jpg

Envoyé de mon SM-G935F en utilisant Tapatalk

ahaha vay arkadas Allah boy dagitirken ben neredeydim acep

Neyse Masallah. Allah saglik eksik etmesin ;)

Amin amin. En önemlisi sağlık zaten.

Liseye başladığımda 15 yaşında 1.70'di boyum. Liseyi bitirdiğimde de 1.82'di. Sonra üni falan derken 1.86'da sabitledik. Bazen 1.87, 1.88 falan da çıkabiliyor, değişebiliyor ama şu ana kadar en az 1.86'yı gördüm. O yüzden boy dendiğinde 1.86 diyip geçiyorum :)

Kanada'dada ayni sizinki gibi inch filan kullaniyoruz. Amerika , Kanada ve Ingiltere ayni olcu birimlerini kullaniyorlar.

Tam emin degildim cunku Kanada'nin bazi bolumlerinde Fransiz havasi var. Hatta sirf Fransiz konusuluyor demisti bir tanidigim. Ne kadar dogru bilmiyorum.

Gecenin ıssız ve acımasız saatlerinde sizinle yürek burkan bi anımı paylaşmak isterim.
Liseye başladığımda boyum 1.48di ingilizce tahtaya boyumuzu yazıyoduk benden önce kalkan arkadaş 1.55 yazmış utanıp aynısı diyip yazmamıştım.

Amin amin. En önemlisi sağlık zaten.

Liseye başladığımda 15 yaşında 1.70'di boyum. Liseyi bitirdiğimde de 1.82'di. Sonra üni falan derken 1.86'da sabitledik. Bazen 1.87, 1.88 falan da çıkabiliyor, değişebiliyor ama şu ana kadar en az 1.86'yı gördüm. O yüzden boy dendiğinde 1.86 diyip geçiyorum :)

Zaten bu Lise baslarinda "kisa" olanlar sonradan uzun oluyor. Buna bir cok kez sahit oldum. Mesela birden erken yasta uzayanlarda gelisimlerini erken tamamliyor ve oyle kaliyor. Oyle aman aman cok kisa degilim (1.75) ama benden 4 yas kucuk kuzenim ile takildigim zaman onun 5 bes yas kucuk kuzeni gibi kaliyorum. Onun boyuda masallah 1.94 :D

Son düzenleme:
Gecenin ıssız ve acımasız saatlerinde sizinle yürek burkan bi anımı paylaşmak isterim.
Liseye başladığımda boyum 1.48di ingilizce tahtaya boyumuzu yazıyoduk benden önce kalkan arkadaş 1.55 yazmış utanıp aynısı diyip yazmamıştım.

Şuan kaç?

Cok ilginc yalniz. Birgun sadece onun icin ziyaret edecem. Hatta mimari yapisi bile Avrupa gibiymis o Fransiz bolgenin. Baya ilgi cekici

Québec, Kanada’nın Doğu Kanada bölgesinde en büyük eyâleti olmasının yanı sıra, Kanada'da yalnızca Fransızcanın resmî dil olduğu tek eyâlettir. Vikipedi

Geri
Üst Alt