- 20 Haziran 2011
- 60.940
- 69.343
- 4.758
Onemli olan boyu degil islevi diyerek, kisa renkdashlarimizin yuregine su serpelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garson boy diyelim![]()
Rkadas sen kactin? 1,85 alti soylersen sasiracam. Forum hormonlu salatalik gibi cikti lan :asd22:
5cm nedir ki hocam. 1 inch bile degil. Biz Amerikan kitasi cm falan anlamayiz gerci Kanada ne kullaniyor bilmiyorum
Garson boy diyelim![]()
ahaha vay arkadas Allah boy dagitirken ben neredeydim acep
Neyse Masallah. Allah saglik eksik etmesin![]()
Kanada'dada ayni sizinki gibi inch filan kullaniyoruz. Amerika , Kanada ve Ingiltere ayni olcu birimlerini kullaniyorlar.
Tam emin degildim cunku Kanada'nin bazi bolumlerinde Fransiz havasi var. Hatta sirf Fransiz konusuluyor demisti bir tanidigim. Ne kadar dogru bilmiyorum.
Amin amin. En önemlisi sağlık zaten.
Liseye başladığımda 15 yaşında 1.70'di boyum. Liseyi bitirdiğimde de 1.82'di. Sonra üni falan derken 1.86'da sabitledik. Bazen 1.87, 1.88 falan da çıkabiliyor, değişebiliyor ama şu ana kadar en az 1.86'yı gördüm. O yüzden boy dendiğinde 1.86 diyip geçiyorum![]()
Aynen dogru Quebec bolgesi fransizlara ait. Ben Ingiliz tarafindayim.
Gecenin ıssız ve acımasız saatlerinde sizinle yürek burkan bi anımı paylaşmak isterim.
Liseye başladığımda boyum 1.48di ingilizce tahtaya boyumuzu yazıyoduk benden önce kalkan arkadaş 1.55 yazmış utanıp aynısı diyip yazmamıştım.
1.78Şuan kaç?
Cok ilginc yalniz. Birgun sadece onun icin ziyaret edecem. Hatta mimari yapisi bile Avrupa gibiymis o Fransiz bolgenin. Baya ilgi cekici
Cok ilginc yalniz. Birgun sadece onun icin ziyaret edecem. Hatta mimari yapisi bile Avrupa gibiymis o Fransiz bolgenin. Baya ilgi cekici
Québec, Kanada’nın Doğu Kanada bölgesinde en büyük eyâleti olmasının yanı sıra, Kanada'da yalnızca Fransızcanın resmî dil olduğu tek eyâlettir. Vikipedi