Brakocevic Aslan’a Doğru

QXlalV.jpg

Son haberler ;

Jovana Brakočević (Vakıf) > GALATASARAY DAIKIN

Jelena Nikolic (Vakıf) > GALATASARAY DAIKIN

Christiane Fürst (Vakıf) > Eczacıbaşı VitrA

Gözde Sonsırma (Vakıf) > Dinamo Kazan

Bahar Toksoy (Vakıf) > Şikeciler

Lo Bianco > Şikeciler

Seda Tokatlıoğlu (şikeciler) > boşta

Nilay Özdemir (şikeciler) > Eczacıbaşı VitrA

Jordan Larson > Eczacıbaşı VitrA

Elitsa Vasileva > Vakıfbank

resimdeki yeni voleybolcumuz mu olacak?

Hastasıyım dede... :D Şaka bir yana ligimizde en çok beğendiğim voleybolcu. Kesinlikle gelmesini isterim....

inş. gelir ya süper olur nazı da alırsak cok iyi olur fenere gidecegine bize gelsin

Eğer yarın ki tek maçı kazanıp CL'ye katılırsak (final önemli değil) Brakocevic - Naz Aydemir - Gizem Karadayı haberleri var.

Eczacı şikecilerden pasör Nilay'ı almış, şikecilerde bizden pasör çapsız Bianco'yu alacak galba. Naz için sadece biz kaldık ki sezon sonunda kesin olarak ayrılıyor.

brakocevic 3 sene önce izlemiştim. bunda iş varmiş demiştim. begenirimde amma montana gidiyorsa eger bu branştta mal oglu mal yöneticiler vardir. oda fenere gider güzel olur. hele gözdeyi rusyaya gönderilmesini izin veriyorlarsa bir atilim yapmiyorlarsa bu branşin düzelmemesi normaldir. inşallah bunlar olmaz.

brakocevic 3 sene önce izlemiştim. bunda iş varmiş demiştim. begenirimde amma montana gidiyorsa eger bu branştta mal oglu mal yöneticiler vardir. oda fenere gider güzel olur. hele gözdeyi rusyaya gönderilmesini izin veriyorlarsa bir atilim yapmiyorlarsa bu branşin düzelmemesi normaldir. inşallah bunlar olmaz.

Montano bu sezon Brakocevic'ten çok iyi oynadı. Brako bu sezon iyi değildi formsuzdu. O yüzden Montano'nun kalmasını isterim ancak Montano'nun da yaşı var. 2 sene daha üst düzey oynar rahat ama Brako daha genç. Birisi gelecek birisi gidecek. Bakalım hangisi olacak?

Montano bu sezon Brakocevic'ten çok iyi oynadı. Brako bu sezon iyi değildi formsuzdu. O yüzden Montano'nun kalmasını isterim ancak Montano'nun da yaşı var. 2 sene daha üst düzey oynar rahat ama Brako daha genç. Birisi gelecek birisi gidecek. Bakalım hangisi olacak?

bir oyuncu 10 sene durmuyor zaten. 2 sene dahi olsa montano dursun.

Sheila Castro Vakıfbank'ta

Brezilyalı pasör çaprazı Sheilla Castro 2014-2015 sezonunda ülkemizde Vakıfbank forması giyecek. Tarafların her konuda anlaştıkları ve resmi imzanın sezon bitiminde atılacağı öğrenildi. 1983 doğumlu yıldız oyuncu halen ülkesinde Molico Nestle takımında forma giyiyor.

Brakocevic hayırlı olsun.

Brezilyalı pasör çaprazı Sheilla Castro 2014-2015 sezonunda ülkemizde Vakıfbank forması giyecek. Tarafların her konuda anlaştıkları ve resmi imzanın sezon bitiminde atılacağı öğrenildi. 1983 doğumlu yıldız oyuncu halen ülkesinde Molico Nestle takımında forma giyiyor.

montano gittiyse eger defolup gitsinler. neyse sinirlenmiyim.

Vay anasını. Sheilla'yı Türkiye'de izleyecek olmak müthiş birşey.

Bunlar niye bütün klübü dağıtıyorlar ki Shelia gelecekse,bu nasıl küçülme anlamadım gitti,Brakocevic imkanı varsa düşünülemez hemen alınmalı da bizm son yıllarda pasör çaprazlarının hepsi müthişti sorun burda değil Fürst'de alsınlar bari hazır boştayken ama nerdee.

Bunlar niye bütün klübü dağıtıyorlar ki Shelia gelecekse,bu nasıl küçülme anlamadım gitti,Brakocevic imkanı varsa düşünülemez hemen alınmalı da bizm son yıllarda pasör çaprazlarının hepsi müthişti sorun burda değil Fürst'de alsınlar bari hazır boştayken ama nerdee.

Sorun parasal değil zaten. oyuncuların arasında sorunlar olmuş. Bazı oyuncuların antrönerle. Bir de Vakıf'ın yönetimi değişti. Yeni yönetim farklı kararlar alabilir. Fürst Eczacı ile anlaştı diyorlar. Bizim çok iyi smaçörler almamız gerek. Rabadzhieva elde tutulsun yanına 2 smaçör alınsın. Saori de seneye Amil'e gidiyor deniyor Brezilya'ya.

Sorun parasal değil zaten. oyuncuların arasında sorunlar olmuş. Bazı oyuncuların antrönerle. Bir de Vakıf'ın yönetimi değişti. Yeni yönetim farklı kararlar alabilir. Fürst Eczacı ile anlaştı diyorlar. Bizim çok iyi smaçörler almamız gerek. Rabadzhieva elde tutulsun yanına 2 smaçör alınsın. Saori de seneye Amil'e gidiyor deniyor Brezilya'ya.

Guidetti kalıyor mu gidiyor mu?+Saori zıplayamıyor bile bi zahmet seneye olmasın+Rabadz kalırsa bişey diyemem de onda da negatifim.

O değilde Brako harbiden yıldız oyuncu, Vakıf kupaları toplarken baş kahramandı. Bu sezon sakatlıktan ve takım içi sorunlardan dolayı performansı düşmüş olabilir ama önümüzde sezona bomba gibi girer.

BRAKOCEVIC%20-%20LS%202013%20(2).jpg

Artık Gamze gibi genç ama müthiş pasörümüzde var. :)

Geri
Üst Alt