Brakocevic Aslan’a Doğru

bu haber doğru mu ya ?

Vakıfbank Brezilyalı yıldız Sheila Castro'yu aldı bile Brakocevic'in yerine. Önümüzdeki sezon Brakocevic bizde İnşallah.

Bugünde şikecilere 18 sayı çaktı nazar değmesin. :)

şikeciler 2-3 Vakıfbank

Brako 24 sayı çaktı. :)

Lo bianco ve montano feneremi gitti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şuan bana sorsalar takıma kimi istersin, tereddüt etmem Brako derim.

Montanoyu gonderip brakovici almanın ne faydası var biz genellikle Montano üzerinden sayı aliyorduk tek taraflı hücum yapıyorduk ama Vakıfbank öyle değil iki taraflida hücum edebiliyor buda brakovici rahatlatiyor hem dinlenip hemde savunma yapamıyor rakipler brakovice eğer bir hedefi varsa takımımızın bu brakovic+montano olmalı yoksa ligde yine 4.takim oluruz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Montanoyu gonderip brakovici almanın ne faydası var biz genellikle Montano üzerinden sayı aliyorduk tek taraflı hücum yapıyorduk ama Vakıfbank öyle değil iki taraflida hücum edebiliyor buda brakovici rahatlatiyor hem dinlenip hemde savunma yapamıyor rakipler brakovice eğer bir hedefi varsa takımımızın bu brakovic+montano olmalı yoksa ligde yine 4.takim oluruz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Montano sorunlu bir oyuncu. Rabita Bakü'de de böyleydi burdada yönetimsel sorunları var. Hastalığı da var sanırım sezonu kapattı dendi zar zor geri döndü. Hücumu iyi ama Brakocevic hem genç hem müthiş bireysel başarıları olan komple bi oyuncu. Vakıfbanktan Brako - Gözde ikilisini çıkar 4.olur ligde.

Eğer Montano kalırsa bizde yerimizde sayarız ki başka oyuncunun da gelme şansı olmaz.

Vakıf dünya çapında oyuncu ile anlaştı Sheilla. Brezilya milli takımında ve ülkesinde müthiş voleybolcu ama İtalya ya ayak uyduramadı tekrar ülkesine döndü. Burada ne yapacağı aşikar. Brakocevic'i çok arar Vakıf İnşallah biz alırız.

Montano Brako'dan hücum olarak iyidir. Ama Brako daha komple bir oyuncu. Blok, servis ve defans olarak. Ama yanına mutlaka 2 iyi smaçör almak zorundayız. Tek başına asla bir şey ifade etmez.

Daikin sponsorluğunun (4 Milyon Dolar) askıya alındığını duydum, yeni sponsor Türk Telekom olacakmış (10 Milyon Dolar).

Orkun Darnel yerine Vakıfbank yöneticisi Mehmet Berent Bayrakçı getirilmiş.

Haber doğruysa sonunda Vakıf, Eczacı, şikeciler ile mücadele edebilecez şampiyonluk yakın.

Brakocevic kesin bizde deniliyor.

Daikin sponsorluğunun (4 Milyon Dolar) askıya alındığını duydum, yeni sponsor Türk Telekom olacakmış (10 Milyon Dolar).

Orkun Darnel yerine Vakıfbank yöneticisi Mehmet Berent Bayrakçı getirilmiş.

Haber doğruysa sonunda Vakıf, Eczacı, şikeciler ile mücadele edebilecez şampiyonluk yakın.

Brakocevic kesin bizde deniliyor.

Bunu bende öğrendim demin. Bence çok iyi oldu. Hangi sponsor daha yüksek para verecekse o sponsor olsun tabi. Brako kesin zaten de yanına da Vakıf'tan Gözde'nin kontratını bozup alsak keşke ama zor tabi. Alacağımız smaçörler çok önemli şuan. Bu bütçe tam olarak 10 milyon dolarsa ligi domine edecek bir kadro kurulması lazım.

Bu arada 35 yaşındaki Lo Bianco'yu şikecilere kakaladık.

Eleonora Lo Bianco, Fenerbahçe’de - Voleybol Extra

Bu arada 35 yaşındaki Lo Bianco'yu şikecilere kakaladık.

Eleonora Lo Bianco, Fenerbahçe’de - Voleybol Extra

Bu yıl kaptanlığının neden alındığı da belli oldu. İyi oldu onlara gitmesi. Montano da Fb olabilir deniyor. Montano onlara giderse üzülürüm, çok güçlenirler.

Bayan Voleybol

Erkek Basketbol

Futbol

Kadın Basketbol

bu 2 ana branşın 4 takımına yatırımlar çok önemli.

Kadın Basketbol ve Bayan Voleybol'a çok sağlam sponsorlar bulmamız şart seviyeyi arttırmak için.

Futbol ve Erkek Basketbol'da da hep en yukarıları hedeflemek zorundayız zaten.

diğer branşlar küçültülebilir ses çıkarmam.

Seneye Brakocevic - Destinee Hooker - Foluke Akinradewo gelirse müthiş bir takım oluruz . Pasöre de Naz Aydemir , Türk smaçör olarak da Gözde gelsin . Rakiplerin beynine beynine :)

Lo Bianco'nun fbye gitmesini oyuncu olarak sevindim ama karakter olarak üzüldüm . Keşke 2. ligden bir takıma gitseydi de fenerbahçeye gitmeseydi :(

Seneye Brakocevic - Destinee Hooker - Foluke Akinradewo gelirse müthiş bir takım oluruz . Pasöre de Naz Aydemir , Türk smaçör olarak da Gözde gelsin . Rakiplerin beynine beynine :)

Brako ve Hooker ikiside pasör çaprazı olduğundan aynı takımda bulunamazlar. Akinradewo keşke gelse ama Rabita'Da kaldı diye biliyorum. Bir de Hooker çok sorunlu bir oyuncu gelmesin. Kaç tane takımı sene ortasında bırakıp ülkesine döndü. Bir de bu yıl doğum yaptı, pek sağlam dönememiş.

Bu yıl kaptanlığının neden alındığı da belli oldu. İyi oldu onlara gitmesi. Montano da Fb olabilir deniyor. Montano onlara giderse üzülürüm, çok güçlenirler.

Gamze'nin yaptığı bloklardan sonra şikecilerin Bianco'yu neden aldığını anlayabilmiş değilim, eski pasör gücüde yok ama iyi kakaladık. Gamze > Bianco'dur bu ligde. Montano'dan çekinmiyorum açıkçası, biz takım olalım yeter bize. Sağlık problemlerinin devam edeceğini düşünüyorum.

Bayan Voleybol

Erkek Basketbol

Futbol

Kadın Basketbol

bu 2 ana branşın 4 takımına yatırımlar çok önemli.

Kadın Basketbol ve Bayan Voleybol'a çok sağlam sponsorlar bulmamız şart seviyeyi arttırmak için.

Futbol ve Erkek Basketbol'da da hep en yukarıları hedeflemek zorundayız zaten.

diğer branşlar küçültülebilir ses çıkarmam.

Zaten diğer branşlarda çok fazla yatırıma gerek yok, her türlü şampiyon oluyoruz.

Geri
Üst Alt