- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.709
- 6.478
Toulouse, Branco van den Boomen'in sezon sonu takımdan ayrılacağını açıkladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergio'dan çıkabilirsek Boomen iyi olur.Fırsat transferi gibi duruyor güzel bir sezon geçirmiş güçlü fiziği olan iyi bir oyun kurucu ve uzaktan şutlarıda etkili bir oyuncu maliyetide uygun
Sergio'dan çıkabilirsek Boomen iyi olur.
Tam bunu diyecektim. Bize dinamik, top kapabilen, dribbling yapabilen topcu lazim. Sergio var zaten benzerine gerek yokVideolarını izledim biraz sergio tarzına cok benziyor.Sergiodan biir tık şutları ve pasları iyi gibi sergionun gitmeyeceğini düşünüyorum o yüzden yedek olarak alınıyor olabilir.2 tane sergio gerek yok yav yok mu ndiaye tarzı ortasaha.
Çıkmaya gerek yok oyuncuyu tanımasam da benzer profil görünüyor. Sergio'nun fizik kalitesi sezonda 40 maç yapmaya uygun değil. Boomen ile rotasyon yaparlar. Maaşı düşük olur muhtemelen.Sergio'dan çıkabilirsek Boomen iyi olur.
Sergio'yu şu an €3m'ye satılığa çıkarsak alıcı buluruz. Yalnız bu herif Sergio'dan iyi mi pek sanmıyorum
Italya'da piyasasi var. Maasa para da verebiliyorlar Roma ornegin Wijnaldum'a 5m Matic'e 4m veriyor. Adamin maasi 2.75m. Fiorentina falan bile verebilir o maasio maasa zor