Breaking Bad

1376606_10151912327667722_1975435062_n.jpg

Dizi finali tahminim;

Buradan sonra WW'yi kurtarmaları politically correct olmaz. Zaten eski arkadaşının da dediği gibi WW öldü, "Heisenberg"'in de ölümünü izleriz tahminen finalde. Çok çeken Jesse bir şekilde kendini kurtarır herhalde. Burada aklıma gelen WW, televizyonda kendisi hakkında söylenenlerden sonra, ben bu değilim arkadaşımı yarı yolda bırakmam, ölüme terk etmem diyerek. Jesse'nin tutulduğu mekanı basabilir ve Hank'i öldürüp, parasını çalan abileri sıradan öldürebilir. Burada ölebilir kendisi ama Jesse'yi kurtarır. Jesse, çocuğu alır, gerçek bilgilerle beraber (WW'nin Hank'i kurtarmaya çalışması) Skyler'ın yanında alır soluğu. Sonuçta herkes kızgındır ama bi yerde iyi adamdı derler öyle biter.

2 3 bölümünü izledim çok zorladım izlemek için sarmadı devam etmedim bugün yine deneyeceğim inşallah sarar dizi izleyecek ne film kaldı ne dizi yoksa dexterda final yaptı zaten :crushed:

2 3 bölümünü izledim çok zorladım izlemek için sarmadı devam etmedim bugün yine deneyeceğim inşallah sarar dizi izleyecek ne film kaldı ne dizi yoksa dexterda final yaptı zaten :crushed:

Ilk baslarda bende diyordum ne anliyorlar bu diziden diye ama 2.sezonun ortalarindan sonra bagimli oldum ve şimdi son sezondayim. Izle tavsiye ederim:)

♧tapatalk♧

Son sezon kaç bölüm olacak?

5 6 bölüm izledim sarmadı tam sezon finalinde sarmaya başladı zor bela diziyi sevdirttim kendime :D yarın 2.sezona başlıyorum

1379257_10151917164287722_1542877283_n.png

resmi sayfa paylaşmış, yorum süper:

"Stay a little longer? Two hours? I'll give you another $10,000." :D

Geri
Üst Alt