Breaking Bad

Adam son kez verdi coskuyu. :sad007:

Böyle bir dizi bir daha gelmez. Bitti diye cok üzgünüm su an.

Şahane bir finaldi. Dizinin de şahane olmasına lafım yok da gelmiş geçmiş en iyi falan biraz abartı geliyor bana hakkaten böyle bir etkisi var gibi :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zIom3LSbB0I[/media]

ilk sezonlar durağandı ama sonlara doğru farklı bir dizi olduğunu gösterdi final de suyu çıkarılmadan güzel olmuş

O değil de Breaking Bad bitti yahu :(

Reis geç de olsa kendine itiraf edebildi yaptığı şeylerin sebebini :)

Hikayesi çok güçlüydü dahiyane fikirli WW seni özleyeceğiz. Yeni dizi Low Winter Sun a başladım dizinin ilk bölümü kaliteliydi.

Bu hafta aldım :)

images

canımsın.

jesseye bile sinirim geçti

Filmin sonuna resmen devam gibi olmus :

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fsrJWUVoXeM[/media]

Kurgu-senaryo, oyunculuklar, müzikler çekim teknikleri ve kalitesiyle bana göre rakipsiz bir yapım.

Hiç bir şeyi gözümüze sokmadan, zorlama sahneler olmadan en büyük duygu patlamalarını bile 1-2 saniyeyle anlatabilmesi ve kendi adıma diziyi sınıflandıramıyor olmam bütün bu etkenlerin dışında breaking bad'in bende yerinin ayrı olmasına sebep oldu diyebilirim. Çoğunlukla dram olsa da onu da söylediğim gibi hiç bir zorlama sahne-kasıntı repliklerle vermedikleri için her şey inanılmaz normal geliyor. Günlük yaşamda olabilecek şeyler gibi. Replikler de aynı şekilde. Jesse'nin yemeğe geldiği sahnede güldüğüm kadar çoğu komedi yapımında gülmemişimdir. Halbuki o sahne komik olsun diye özel bir çaba harcanmamış olayın kendisi komik. Sit-comlardaki gibi birisi diğerine laf atıp sonrasında düzenlenmiş bir diyalog üzerinden yürümüyor en basit anlatımıyla. Ya da 3. 4. sezon finalleri ve 5. sezon 13. bölümdeki adrenalin patlamasını en kral aksiyon sahnelerinde yaşamamışımdır(Tuco'nun mekanı basmasını da ekleyebiliriz). Dram zaten efsane. Sınıflandırma muhabbetiyle anlatmak istediğim buydu. Bende yeri her zaman ayrı olacak. Kral son hamlesini yaptı biz de keyif, hüzün karışımıyla izledik.

Geri
Üst Alt