Breaking Bad

izledigim en iyi diziydi mos def

hbo dizilerini amuda kaldirir

skyler ve kardeşi ölseydi çok daha mutlu olurdum..flynn'de bu kategoriye koyabiliriz..ölmeden bütün hesapları kapattı reis..

Şu dizide Skyler karakterini seven varmı ? Efsane diziler tek tek bitiyor :(

Dizi tarihindeki tartışmasız en iyi diziydi, çok özleyeceğiz çok:tiphat:

4. sezonu bitirmiş bulunmaktayım. Böyle bir sezon finali yok Güntekin. Durmak yok yola devam. :ka21:

4. sezon adeta Walter ve Gus arasında oynanan bir satranç maçı gibiydi. İki tarafında çok sağlam hamleleri vardı ama finalde Gus fena mat oldu.

Vaktiyle bir Heisenberg varmış derlerse ne hoş

Hangi ruh anılmakla olmaz ki sarhoş :016:

Gerçekten çok iyi bir diziydi. Ama gelmiş geçmiş en iyi dizi olduğu en son izlenilen dizi oldugu için abartılmasından başka birşey degil bana göre. Özellikle Prison Break gibi bir başyapıt varken. Her ne kadar insanlar 1 ve 3. sezon hariç kötüydü dese de bu yorumu genelde "1 ve 3e nazaran kötüydü" anlamında söylemek isterler.

Yani real maçı oldugu gün maça kadar vakit geçsin diye önceden bitirdigim prison break'i izlemeye başlamıştım. Sonra 2 hafta başından kalkamadım. Hatta breaking badin sondan 2. bölümü çıktıgı gün onu degil prison break'i izledim.

Breaking Bad son derece güzel bir dizi olmasına ragmen çok duragan oldugu zamanlar oluyordu. Bazen bayıyordu resmen. Ama mükemmel bir finalle 5 sezonun hakkını verdiler.

Benim için spartacus ve prison break'ten sonra en iyi diziler arasında 3. sırayı almıştır.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=NxSMsuXGJI4[/media]

ilk sezonun sonlarına doğru sarmaya başladı derken 2.sezon 5 e geçiyorum yine sarmamaya başladı yine sabırla 2.sezonuda bitireceğim

Son 7 bölümüm kaldı, acaba izlemeyip bitirmesem mi:D

Bitti ya laa çok üzgünüm:sad007::sad007:

Geri
Üst Alt