Breaking Bad

20611070.jpg
emre-colak.jpg

haha emre colak nazilerin kölesi oldu

oh bea

Dizi tarihinin en iyi bölümüydü. Saygıyla eğiliyoruz :016:. İnternet'i eşeledikçe hala ne ince ayrıntılar, göndermeler çıkıyor. Vay anasını sayın seyirciler. :tiphat:

Bu dizi bir sanat eseridir ve arşivlenmek zorunda.

Yoksa siz halen türk dizisini mi izliyorsinuz? ;)

oh bea

en iyi bolüm degildi btw

you want me to beg?

you're the smartest guy ı ever met.

and you're too stupid to see.

he made up his mind ten minutes ago.

:(

-----------------Spoiler--------------------

Hank'e üzüldüm zaten walter reisi ağlatan bir olaya üzülmemem doğru olmazdı. Gus'ın olayını aylar öncesinden çözüşü(walt'ın engelleme çabalarına rağmen), meksikalı ikizlerle silahsız kapışması falan on numara polisti. Şanssızlığı walter gibi bir adamın denk gelmesi rakip olarak.

-------------Spoiler----------------

Genel olarak da pek yorum yapmaya gerek yok. Senaristin-yönetmenin yerinde olsam başka proje yapamam breaking bad den sonra. Zirveye ulaştılar zira ötesi yok benim açımdan(son bölüm özelinde konuşmuyorum).

[media]https://www.youtube.com/watch?v=OhCkyvHsA1I[/media]

--------------------Spoiler-----------------------

gomez karakterini canlandıran steven michael quezada ölümü hakkında şunları demiş:

“i was happy to make it to there. it’s really tough to be a mexican on breaking bad. to be there from the pilot to that point was cool. and i went out with a gun in my hand. i didn’t get shot in the back. i didn’t get melted in acid. i didn’t get my throat slit. at least i was standing on my own two feet.”

-----------Spoiler-----------------------------

Bu arada s05e14 bir dizi bölümünün aldığı en yüksek puanmış ki ötesi yok zaten 10/10

"Breaking Bad" Ozymandias (TV Episode 2013) - IMDb

Yok artık dedirtecek bir olay daha, spoiler içerir

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1236278_417696215003704_2122336696_n.jpg

beyaz şah. ya da "white" king. ilk durduğu yer tam köşe. köşeye sıkışmış walter white. önde iki piyon. holly ve walt jr.

arkada at, skyler (milf). ozymandias bölümünün yönetmeni olan rian johnson da bu sahneyi böyle bir gönderme olarak yaptığını söylemiş. ve demiş ki white king mat olmadan önce son hamlesini yapacak. bu satranç sahnesinin, şah'ın gözümüze sokulmasının boş, sahne geçiştirici olduğunu falan düşünen varsa artık düşünmesin.

"Say goodbye to everyone"

[media]https://www.youtube.com/watch?v=14PejsN99ng[/media]

Bir de utanmadan "babam anneme bıçakla saldırdı" demiyor mu... Vurucaksın ağzının üstüne. Marie-Skyler ölmeden bitmese bari şu dizi.

ancak bu kadar yüzeysel yorumlanabilirdi bu bölüm...ama yapıcak bişey yok, duygu patlaması yaşadım.kendimde değilim şuan..

[attachment=3634:vlcsnap-2013-09-18-19h17m44s82.jpg]

[attachment=3635:vlcsnap-2013-09-18-19h18m11s99.jpg]

Biz bir aileyiz! :sad007::sad007::sad007::sad007:

Bu sahneye bittim ben.

Ekli dosyalar

• vlcsnap-2013-09-18-19h17m44s82.webp
    vlcsnap-2013-09-18-19h17m44s82.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 103
  • vlcsnap-2013-09-18-19h18m11s99.webp
    vlcsnap-2013-09-18-19h18m11s99.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 103
Hızlı hızlı izliyordum 4. sezon bitince 5'e başlayasım gelmedi sanki bitti gibi oldu ya hikaye.

4.sezondayım diziye baya baya bağımlı oldum:)

Geri
Üst Alt