Breaking Bad

oz benim nesilin bi arkasinda kaliyor ama izlerim bir ara zaten ya sopranosa basliyacam geri ilk sezonlari unuttum nerdeyse yada arrested development oda iyimis

ama prison break gibiyse fuck that ish

bi kere pbnin ilk sezonu fenomdu onu oncelikle belirleyelim. 2.si nesil falan ne lan yani bende 30 yasinda diilim ozu cine 5te gosteriyolardi. belli bir zamani olmayan superb bi dizi zaten ilk bolumunu izleyince bunu kavramaman mumkun degil. net bi sekilde baymaksizin 32 iyi bolumu var yani. 4uncu sezonun ikinci kismindan itibaren biraz durakliyo ama yinede iyi. izle yani sopranosu salla zaten izlemissin.

bi kere pbnin ilk sezonu fenomdu onu oncelikle belirleyelim. 2.si nesil falan ne lan yani bende 30 yasinda diilim ozu cine 5te gosteriyolardi. belli bir zamani olmayan superb bi dizi zaten ilk bolumunu izleyince bunu kavramaman mumkun degil. net bi sekilde baymaksizin 32 iyi bolumu var yani. 4uncu sezonun ikinci kismindan itibaren biraz durakliyo ama yinede iyi. izle yani sopranosu salla zaten izlemissin.

ilk sezon iyi dogru ama gerisi bok gibi ya heroes gibi

ama basliyacam oz'e bakalim nasil

cine5 ne yaw ordan dizimi izlenir dublaj fln

Reyise saygısızlık etmeyin gidin başka yerde tartışın farklı dizileri :crushed: Boş geçen bir ptesi :crushed:

nigga please

egonu bi yana birak ve izle

bende senin gibiydim gayass shit diyordum ama simdi best shit ever IMHO depthness storyline muthis ikinci sezon haric

renktas forumun hangi yoresinde oldugumuzu mu sasirdin yav silsene

got'u degerlendirebilir gerci homeland ve boardwalk var. bide bu dizi 2 sezon diilmi 2. sezon haric demissin noluyor

Boardwalk Empire güzel de aga acayip uyuyakalıyom izlerken lan. Biraz dayanıklı olmak ve o döneme ait bilgi sahibi olmak gerekiyor.

Merlin'e başlayacam heralde. Komple bitti de, aradan çıksın. Büyücüdür çocuksu aksiyondur düşünmeden kafa dağıtan dizi.

Ya da ergen liseli kıvamında The O.C izleyebilirim. Hatunlar da güzel zaar.

Boardwalk Empire güzel de aga acayip uyuyakalıyom izlerken lan. Biraz dayanıklı olmak ve o döneme ait bilgi sahibi olmak gerekiyor.

Merlin'e başlayacam heralde. Komple bitti de, aradan çıksın. Büyücüdür çocuksu aksiyondur düşünmeden kafa dağıtan dizi.

Ya da ergen liseli kıvamında The O.C izleyebilirim. Hatunlar da güzel zaar.

merlin ve oc ha iyiymis renktas eroin mi kullandin

freaks & geeks'de iyidir seth rogen james franco fln unlu olmadan once

Olm Merlin çok kötü yav. Konsepte hastayım diye direndim ama çekilir çile değil.

Heil Hitler Bitch !

Jesse'nin unutamayacağım repliği yo :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZnPrtiLy0uU[/media]

Geri
Üst Alt