- 26 Kasım 2012
- 179.206
- 241.278
- 5.688
sixft under emotional shit man check it out
dunno bout oz tho ona baslarim belki
deadwoodu bilmiyorum bak onu ilk kez duydum
izle
ozu izlemedin mi iste buna hayiflandim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sixft under emotional shit man check it out
dunno bout oz tho ona baslarim belki
deadwoodu bilmiyorum bak onu ilk kez duydum
izle
ozu izlemedin mi iste buna hayiflandim
banada like atsana bilader
oz benim nesilin bi arkasinda kaliyor ama izlerim bir ara zaten ya sopranosa basliyacam geri ilk sezonlari unuttum nerdeyse yada arrested development oda iyimis
ama prison break gibiyse fuck that ish
bi kere pbnin ilk sezonu fenomdu onu oncelikle belirleyelim. 2.si nesil falan ne lan yani bende 30 yasinda diilim ozu cine 5te gosteriyolardi. belli bir zamani olmayan superb bi dizi zaten ilk bolumunu izleyince bunu kavramaman mumkun degil. net bi sekilde baymaksizin 32 iyi bolumu var yani. 4uncu sezonun ikinci kismindan itibaren biraz durakliyo ama yinede iyi. izle yani sopranosu salla zaten izlemissin.
ilk sezon iyi dogru ama gerisi bok gibi ya heroes gibi
ama basliyacam oz'e bakalim nasil
cine5 ne yaw ordan dizimi izlenir dublaj fln
cine5 altyaziliydi galiba sene 99 2000. bolum usada ciktiktan bikac gun sonra shutluyolardi
game of thronesi izle youll get hookd
imkansiz o tarz might of magic warcraft tarzi seylere yonelmem yani tarihte gorulmemistir
nigga please
egonu bi yana birak ve izle
bende senin gibiydim gayass shit diyordum ama simdi best shit ever IMHO depthness storyline muthis ikinci sezon haric
renktas forumun hangi yoresinde oldugumuzu mu sasirdin yav silsene
got'u degerlendirebilir gerci homeland ve boardwalk var. bide bu dizi 2 sezon diilmi 2. sezon haric demissin noluyor
Boardwalk Empire güzel de aga acayip uyuyakalıyom izlerken lan. Biraz dayanıklı olmak ve o döneme ait bilgi sahibi olmak gerekiyor.
Merlin'e başlayacam heralde. Komple bitti de, aradan çıksın. Büyücüdür çocuksu aksiyondur düşünmeden kafa dağıtan dizi.
Ya da ergen liseli kıvamında The O.C izleyebilirim. Hatunlar da güzel zaar.
merlin ve oc ha iyiymis renktas eroin mi kullandin