Breaking Bad

şimdi tavan yapmasının bi tantanası yok the wire sezon finalinden sonra 9.8 görmüştü. Keza Sopranosda finalinde imdb de 9.7 leri görmüştü zamanla fanboyların oylaması sona bittikten sonra sinefillerin oylamasıyla bu dizide 9.2 -9.0 görür. The wire ın 9.4 aldığı yerde bu dizi 2-3 sene sonra 9.0 altına bile düşebilir.

şimdi tavan yapmasının bi tantanası yok the wire sezon finalinden sonra 9.8 görmüştü. Keza Sopranosda finalinde imdb de 9.7 leri görmüştü zamanla fanboyların oylaması sona bittikten sonra sinefillerin oylamasıyla bu dizide 9.2 -9.0 görür. The wire ın 9.4 aldığı yerde bu dizi 2-3 sene sonra 9.0 altına bile düşebilir.

Sopranos ve Wire'a 110.000 kişi oy vermiş, breaking bad'e 340.000 dediğinin olması için haterların baya zorlaması lazım

ya the wire la breaking badi nasıl kıyaslarsın.Bir çizgi filmle Breaking badi kıyaslamak gibi birşey bu, burda kimse hikaye anlatmasın Br Ba ayarında bir dizi yok.

Boardwalk Empire güzel de aga acayip uyuyakalıyom izlerken lan. Biraz dayanıklı olmak ve o döneme ait bilgi sahibi olmak gerekiyor.

Merlin'e başlayacam heralde. Komple bitti de, aradan çıksın. Büyücüdür çocuksu aksiyondur düşünmeden kafa dağıtan dizi.

Ya da ergen liseli kıvamında The O.C izleyebilirim. Hatunlar da güzel zaar.

Gençlik tarzı bişey bakıyorsan Friday night lights'ı izle he bence net çok iyi:ka21:

Sopranos ve Wire'a 110.000 kişi oy vermiş, breaking bad'e 340.000 dediğinin olması için haterların baya zorlaması lazım

Söylediklerin popülerliğinden dolayı olmasın;). the wire herkese hitap etmeyen psikolojik çözümler içeren olayın her iki yönünüde derinlemesine incelemiş bir yapım. Breaking bad ise ilk sezonunun üç beş bölümü dışında popüler kültüre hitap eden sıradan bir televizyon dizisi.

ya the wire la breaking badi nasıl kıyaslarsın.Bir çizgi filmle Breaking badi kıyaslamak gibi birşey bu, burda kimse hikaye anlatmasın Br Ba ayarında bir dizi yok.

Tabiki kıyaslayamam biri sadece dizi(breaking bad) The wire ise dizinin ötesinde bir yapım, gerçekçilik abidesi hatta belgesel bile denebilir. Ayrıca izlemediğin izlesende anlayamayacağın yapımlar hakkında yorum yapma. Sen çizgi film ile bb yi kıyaslamazsan o senin bileceğin iş;) Yorumlarımla fanboylarını üzdüysem kusura bakmayın gençler.;)

Söylediklerin popülerliğinden dolayı olmasın;). the wire herkese hitap etmeyen psikolojik çözümler içeren olayın her iki yönünüde derinlemesine incelemiş bir yapım. Breaking bad ise ilk sezonunun üç beş bölümü dışında popüler kültüre hitap eden sıradan bir televizyon dizisi.

Ben basit bir hesaptan bahsettim sadece 340000 kişinin oyunu değiştirmek daha zor olacaktır diğerine göre. Popüler olması benim açımdan olumlu-olumsuz bir şey belirtmez yoksa. Sıradan televizyon dizisi demen senin bu konuda mantıklı düşünemediğini gösteriyor gerçi. Acayip nefret ediyorsun senin sevdiğin dizileri geçmiş olmasından dolayı anlaşılabilir ama bu şartlarda tartışmak anlamsız. Benim verdiğim basit bir hesaptı onu belirtmek istedim.

ben ikisini de izledim bb daha iyi

Final guzel olmus. Rip mr. White ://

Oz ilk bolumu izledim cikardigim sonuc bu dizide herkes niye gay

Breaking Bad daha akıcı ve hayacanlı olabilir ama The Wire gerçekleri yansıtır o yüzden çizgi film demek haksızlık olur bariz şekilde.

İlk sezon ilk bolum hatirlamiyosan yazma karsim. Beyaz dedigim su nazi adami adamin poposuna nazi seysi yapti fln.

ilk bolumu yaklasik 5 kere izledim bi tane billy keane var gay olan. aids warddakiler de var ama onlar bir bolumluk. diger aktiviteleri gaylikten sayacaksan isimiz var mapus orasi

İlk bölüm İtalyan bi elemanın merkezinde geçiyordu diye hatırlıyorum

Gay değiller arkadaşım yokluktan hep.

Geri
Üst Alt